Friday, 20 December 2013

Daun Hijau Dan Quote




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Kat sini hujan..lebat sekejap je..lepastu dah berenti..bila hujan,aku rasa blur blur je.hoho..sebab tu tak bw blog kengkawan lagi..nanti aku round2 ya.dan tima kasih untuk kata kata semangat dan nasihat dari kawan kawan.aku akan sentiasa tabahkan hati aku ni.chaiyok2 untuk diri sendiri.

Aku snap2 gambar sebab bila aku tengok gambar yang aku rasa cecantik,gerenti aku sengih sorang2.walaupun aku terpaksa bertinggung bagai hanya untuk dapat sekeping gambar,aku sanggup.mungkin ni salah satu cara untuk aku lepaskan tekanan kut.huhu.


Gambar yang aku ambil kat depan rumah kakak aku ni..titis air atas daun dan quote yang aku edit kat tepi.aku hentam je.hee..hee


Kawan kawan pilih sendiri la,samada berwarna yang ok atau black white..aku letak 2,2 gambar untuk kawan kawan bandingkan..nanti bagitau la aku yang mana satu menjadi pilihan,dan kenapa..aku nak tau jugak.kita kan kawan kawan,jadi aku nak lebih mengenali kawan kawan aku..orite..


nanti aku upload lagi gambar dan quote bikin sendiri..




28 comments:

NinaAz said...

cantik gambar daun tuu. siap ada air lagi.. :)

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
purely handmade products such as pouch,
phone cover, pencil case, and more cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

Anne Nurain said...

suka gambar yang ada kaler.. black & white mcm suram ja.. hehe..

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta suka gmbar titisan air hujan...rietta sndiri pown suka snap....hmmm...mana stu yea....dua dua pown chantek...kaler pown chantek, black n white pown chnatek...

plain83 said...

suka yg berwarna tu lagi, wording contrast nmpak clear ^^

aihh apsal tetiba rasa nak makan salad nih, nmpak sedap la pulak picture nih haha ;3

Sobri Yaacob said...

memang cantik sama la..
sini pun ujan :)

suka suka said...

cantiknya daun hijau dan titisan air hujan tu... akak prefer hijau he he... b&w ok gak utk jiwa seni... kalau tak silap pokok ni nanti akakn keluar bunga purple...

Fidah Shah said...

Cantik yg bewarna hijau. Nampak fresh sgt

Norhasniza Khalid said...

menarik dan cantik ..:)

redza said...

saya suka kaler hijau sbb nampak sejuk!

Affy Afiqah said...

creative!!1 creative!!! huuuu

paridah said...

cantik ...

Vee said...

saya pilih yg berwarna sbb saya sukakan kehidupan yg ceria . sedih simpan dlm hati ... huhuhuuu

Mime MF said...

suka picture yg berwarna lgi..nmpk keaslian dan ketenangan hijaunya..:)

Kathy R'bain said...

dua2 cantik sis..

Niesa said...

cantik!tp lg suka yg berwarna..nampak sgt2 fresh gmb tu..

Wirda Amir said...

Akak suka kedua2nya...mcm hidup kita..mcm hati kita juga...adakalanya tenang...adakalanya suram....

TelingaBulat said...

ada bakat ni ;)

Puan Mell said...

suka dua2.. hee

Anonymous said...

hana suka black and white. nampak klasik. :)

asha hana said...

yang anonymous tu hana tw. terklik pulak. haha

Amanina Mads said...

cantik.. suka tgk embun tu

Amanina Mads said...

cantik.. suka tgk embun tu

Khir Khalid said...

Kedua2nya menarik, tp hitam putih lebih nampak klasik, romantik & lebih jelas maksud keseniannya.. :) :)

Deqla Manjew said...

subhanallah..cantik sgt.. deqla lebih suka yg ada kaler.. jelas nmpk rintik2 hujan.. awesome!

nanakimie said...

serius cantik!nana suka yang kaler tu,suka sangat,boleh da jadi phtographer ni^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak suka yang ada warna.. nampak lebih segar.. :D

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik daun....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...