Monday, 9 December 2013

Kepada Peserta Berkenaan Sila Pm Detail Anda



Assalammualaikum..selamat petang..


Aku dapat bw blog kengkawan seslow je..sebabnya ialah tab aku ni buat hal lagi..wuuu..macam haritu jugak..keyboard dia hang..jadi aku kena reset balik tab ni..dan abes semua2 aplikasi aku pun ilang la secara otomatik..wuuu..dan disamping itu..line tenet aku juga sangat lembab..agak tensen aku..dah la sedey..nanti nanti line clear aku bw eh..kepada kawan kawan peserta yang aku mintak detail detail tu,sila,msg/watapp atau wechat aku kat no yang ada disebelah atas,kanan blog aku ni ya..ataupun add aku kat fb ok..


Gambar takde kena mengena dengan entry ni..hahaha..(sebab semua gambar2 dalam tab ini telah ilang)wuu...

Nama peserta

1 - mawar berduri4147.blogspot.com
2 - nurul (nananimijiko.blogspot.com)
3 - ika (haneulafiqah.blogspot.com)
4 - fatanah(fatanahkhirizan.blogspot.com)
5 - mira (thesunshinegirl.blogspot.com)
6 - ren oh (renohisweird.blogspot.com)
7- syera (wheniaminyourthoughts.blogspot.com)
8 - yong (akuhanyagadiskampung.blogspot.com)
9 - gadis besi (thisismystorylah.blogspot.com)
10 - kak liza (memetlenggeng.blogspot.com)
11 - mayah pulchra (weirdsnow.blogspot.com)
12 - qaqa (atikabaharudin.blogspot.com)
13 - deqla (norumara.blogspot.com)
14 - norvanida (norvanida.blogspot.com)
15 - dillaella (dilaella.blogspot.com)

Akan ada penambahan lagi nanti eh..

Ga masih berlangsung..sesiapa yang sudi nak join tu terima kasih aku ucapkan eh..tarikh tutup ga 11 hb 12 ya..harap harap peserta yang tersenarau ni sila pm detail2 kat aku secepat mungkin ok..






31 comments:

Puan Kutu said...

ala kesian..dua kali dah jadi..pasal line lembap tu mmg stress..:)

Vee said...

sabarlah ya . ujian tu ...

PakcikLie PCL said...

bakal pemenang ke ni yana ?? hihi

Cik Puan said...

Ehhh...alamat cik tanak ke??..hahahahahhahaa ok joke :D

adrianna syaz said...

@Puan Kutu

Jadi byk kali dah ni kak..kna virus kut..mmg sedeh suma nk kna install blik..wuu

adrianna syaz said...

@Vee

Ye..kak vee..mmg kna byk bersabar ni :)

adrianna syaz said...

@PakcikLie PCL

Yep2 pcl..yg sya pos tu dh smpai ke pcl? :)

adrianna syaz said...

@Cik Puan

Nk..boleh je cik puan..nnti pm kat wechat eh ^_^

Mardiah Diana said...

Sabar yer dik...ni semua ujian buat adik...mcm tmpt akak kadang line lembab sangat..sb akak tgl jauh dari kawasan pusat bandar...

Affy Afiqah said...

terperanjat nama ada sekali hukhuk..jap2, sat lagi ika text ea :)

Yumida Huda said...

laaa siannye...hope tab tu segera pulih
moga dipermudahkan urusan sis

asha hana said...

tak apa dear. take time ok? :)

plain83 said...

ayoyoo... virus apa tu? reformat pun dia buat hal lg eh? ("0___0)

ctfand said...

Okok..sempat lagih! :)

Farhain Azmi said...

kesiannya.. yong mls nk gna tab sbb ni la..on9 pkai laptop je.. aik nama yong pun ada sekali? yong dh add FB yana. nnt yong pm ye..

Khir Khalid said...

Aduii.. boleh jadi haru biru mcm tu Sya..

paridah said...

sabarlah adrianna slowly pun ok msh ke udaramaya...

Nur Shafiq said...

nama shafiq tak tersenarau pun kat sini :(

Fazleyatul Aini said...

akan aku usahakan untuk join. insyaAllah

Aze Alia said...

It's okay, take your time kak. Btw, saya dah hantar details dkt fb akak. Tak tahu lah sampai ke tak hoho.

~emi~ said...

Wuuuu..tak menang pun :') Tahniah kepada yg tersenarai,.

Ren Oh. said...

Ok nnt Ren hantar Pm kat fb.

Deqla Manjew said...

nih peserta utk apa yer? agak kurang paham ... huhu... nak detail apa tu?

memmetlenggeng said...

errr..yang no 10 tu, kak zila tu, bukan kak liza..heheheh

aTieYusof Family said...

Harap yg ada nama kat atas tu cepat2 bagi detail kat sis..:)
tensen bila line slow..

Amyma Omar said...

nama saya xde,.. :(

Rai Ourkizuna said...

sori syaz.. saya tak sempat lagi nak join.. lately banyak perkara nak diselesaikan..

Fatanah Khirizan said...

huhu,sabar ye kak yana...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

memang geram kalau line internet slow..

tenku butang said...

yunk.. hadiah dah terima.. TQ.. comel sangat FM Melaka City tu.. heee.. sukaaa...

Erza Japar said...

nk soh beli baru tu kot..eheh...
erk name xde pun...huhuuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...