Tuesday, 31 December 2013

Lukisan Daun Sesuka Kaler




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Hari terakhir dalam tahun 2013...tahun yang mencatat pelbagai kenangan..pahit dan manis..sentiasa redha aku menerima.aku start berblogging pun tahun ni la.masih baru lagi aku dalam berblogging ni.terima kasih atas persahabatan yang terjalin disini..aku amat menghargainya.

Semoga kengkawan semua dapat mencapai azam tahun 2012.kalau tak tu,tahun 2014 ni usaha tuk capai eh.azam aku tuk tahun yang akan datang ni?takde kut..aku hanya biar masa tentukan aje..takde sebarang perancangan pun..ngeh..ngeh..


Lukisan yang aku lukis tadi...hampeh sungguh pencampuran warnanya..hehe..aku tengah pening pening lalat sebab tak cukup tido lo..


Sketch sebelumnya..

Lukis lukis sambil dengar lagu big bang.hoho..aku tengok muka top je..kalau camni takde bf pun takpe dah ni.hehe..ok..selamat malam dan selamat tahun baru tuk semua..






32 comments:

Akeyla Azmi said...

hihihi hi kak qila pon bw sambil dengar lagu tu ;) hihihi
cantik gila akk lukis aaaaaaaaaaa

hebatnyaaa ajar ah heheheh

Khir Khalid said...

Slmt menyambut tahun baru. Semoga tahun 2014 ini membawa lebih kejayaan serta keberkatan buat Syaz.. aamiin.. :)

Affy Afiqah said...

CANTIKKKKKKKKKKKK!!!!!

NinaAz said...

happy new year! :)

Kathy R'bain said...

pandai sis melukis..

Sobri Yaacob said...

he..he. slow2 nanti akan ada la azam tu.. cuma azam yg kita buat akan motivasikan utk kita capai ..walaupun memang selalu terbabas jugak he..he..

wow u have uniq talent..paint..intresting..wish i have talent like u!!very beutiful..& happy new year 2014..

dgr lagu kat blog ni rasa mcm nak bjoget..he..he.. :P

nohas said...

selamat tahun baru 2014..wishing you a good and prosperous year ahead..

*cuma tahu lagu monster je..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik lukisan.. selamat tahun baru 2014.. :D

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan selamat tahun baru adik Yanna...

Abak's Role said...

Wah..pandainya... tahniah,keep it up

asha hana said...

hana pown tak ada azam. semua ikut kemampuan dan kemahuan. in sha ALLAH 2014 adalah tahun yang lebih bermakna dah diberkati oleh NYA. dear future, please be nice to us :)

suka suka said...

salam sukses dari K mar.. cantik, cantik lukisan tu

Hainomharyani Suratman said...

Walaupun hampeh pencampuran warna dia Ad....tp cantiklah hijo ngan pink!.....
Sama le okje mcm tak de azam je

dilaella Ella said...

selamat tahun baru adrianna, cantik lukisan :)

plain83 said...

comel jer~ Selamat Tahun Baru 2014! Akemashite Omedeto Gozaimasu~ ;3

Mia Kassim said...

Selamat Tahun Baru 2014! :D

aswa leyla said...

wwoooww . blog da baru . cantik :) tenang je color hijau .

Ren Oh. said...

hehehe comel je lukisan die. xD

Naniey Jemiey said...

selamat tahun baru adriana... kita sama lah..xde letak azam pon... hehe

Nurfara Hani said...

pandainya melukis... btw happy new year

Sally Yatiey said...

Happy New Year! ;)

Gee Lion said...

sketch dah lawa dah.. warna tu mcm tak sesuai je.. hehehe.. :p

Puan Mell said...

samalah.. xpenah ada azam.. hehe..

Niesa said...

tgn org seni ni..pandai lukis2...cantik! :D

TelingaBulat said...

berbakat macam adik tb,pndai berigimasi.selamat tahun baru ;)

Muhammad Khairuddin Lim said...

saya suka salji.....

Sally Samsaiman said...

menci tgn sya! cantik sgt~~ hahaha :)

ummiross said...

Adriana..akak pundah folo ye..

Cantik lukisan tu, memang berbakat Adriana ni..

nana kimie said...

terus tengok kat sidebar kot2 ada muka top,heee.....da tentu2 ada ye,hihi....btw bebakat sungguh cik adriana ni:)

Sya Mimie said...

rajinnya melukis.. :)

Azhafizah Md Nor said...

tema tahun baru ni ye syaz :)

Deqla Manjew said...

alahaii tenang jer tgk dedaun tu dear.. cantik lukisan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...