Wednesday, 1 January 2014

Selamat Tahun Baru 2014 Dan Cpuv




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku takde idea nak menulis apa pun sebenarnya..hehe..cuma nak jugak ada entry selamat tahun baru..ngeh..ngeh..jadi aku nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua..semoga hidup kita sentiasa diberkati Allah..aku tak mengharapkan apa apa pun untuk tahun baru ni..kalau ada pun mungkin cuma sikit peace of mind je..huuu..


Hujan dihatiku.hehe..

Dan jugak..semalam bukak nuffnang aku..ada cpuv la..hoho..nila kut yang kengkawan selalu cerita 2 dalam blog tu kan..wah..tak sangka aku dapat jugak okk..sengih sengih aku..


Jadi kepada kengkawan yang baik ati..sudi sudi la klik klik iklan aku eh..ngeh..ngeh..nanti bagitau kat aku..aku pegi klik2 kat iklan kengkawan pulak..orite..







28 comments:

Nur Fajariah said...

selamat tahun baru..tahniah dpt cpuv =)

Kisah Si Dairy said...

tahniah...tlg klik inti satu..

Mia Kassim said...

Tahniah! Ok dah klik2... :D

Bbwana adienia said...

salam yana..

selamat tahun baru 2014..bestnya dapat cpuv..sya belum lagi dapat ni..huhu..ok, nanti sya klik2 ya..

Akeyla Azmi said...

Qilah click inti untuk akak huhuhu
;D
betul.
Qila pon nak peace of mind~ cewah hihi

Niesa said...

selamat tahun baru dear.. :)

TelingaBulat said...

murah rezeki..selamat tahun baru ye..wah tb nk bgtau tb da dpt da gift tuh..hehe comel..walaupn tb xsmpi lg paris,dpt tgk kt situ pn ckup

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah...selamat tahun baru...klik tabung untuk anda...

Muhammad Khairuddin Lim said...

semoga lebih berjaya tahun ini...

superVEE said...

Happy new year, sis!! :)

Rapunzel Cikilolo said...

selamat tahun baru.

Aku Penghibur said...

selamat tahun baru ^_^ ..tahniah yer

suka suka said...

Tahniah.. memang selalu klik klik pun..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat tahun baru adik.. tahniah ya.. klik-klik semua 3 (2inti&1churp2).. :D

Gee Lion said...

selamat tahun baru cik Adrianna.. ^^ klik klik je ea.. simple ye.. hehe.. :p

Norhasniza Khalid said...

selamat tahun baru dear... mama klik2 INTI di sini okeh!!....

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Khir Khalid said...

Slmt tahun baru 2014 syaz.. tahniah!!
Klik ttp klik.. :D

Yumida Huda said...

beznye..dpt byk lagi tu..tahniah..rezeki kan..alhamdulillah
menabung sini-inti

Sally Samsaiman said...

byk nya dapat.... :)

asha hana said...

tahniah dear utk CPUV. hehe selamat tahun baru. semoga tahun nie tak ada hujan yang lebat dekat hati kita berbanding sebelum nie. :)

Mime MF said...

happy new year...:)
CPUV dpt byk nmpk..rezeki..:)

Leeza Eelza said...

selamat tahun baru sis.. moga dipermudahkan segaka urusan dan dimurahkan rezeki:)

nana kimie said...

selamat tahun baru!tahniah ye,done klik2,hihi

Sya Mimie said...

haaa, kan dah sangkut cpuv tu..lepas ni msti sngkut bnyk..

Liza Licha said...

licha stkat ni baru dapat 3 je. tu pun ciput.. hihi.
tahniah ye syaz

Hafiza AizZawa said...

tahniah syaz.. HNY 2014.. Semoga tahun baru nie memberi kebahagiaan kepada syaz..

Azhafizah Md Nor said...

Happy Twenty Forteen Syaz and congrats dapat CPUV baru :)

Deqla Manjew said...

tahniah yer.. selmt tahun baru.. hee.. dah masok 8 hb baru nk wish.. hahaha.. sorry terlmbt ketapi.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...