Thursday, 2 January 2014

Clueless..Hanya Ingin Kau Tahu..



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Aku tak bw blog kengkawan..karang eh..aku nak setel2 keje jap..bloglist pun x sempat susun..memang ada nama kengkawan dalam bloglist..tapi konon aku nak mengemaskan lagi la..hehe.tajuk aku macam tu..sebab..aku tak paham..kenapa dia taknak bagi barang barang aku balik..wuuu..barang aku kut..bagi la balik..aku taknak ada kena mengena dengan dia dah..aku dah boleh teruskan tanpa dia,aku pun harap dia macam tu..tapi sekarang nampak macam dia tak leh nak biar aku ceria tanpa dia ni..why??kalau dia terbaca ni..tolong paham..bagila barang aku balik..banyak kut..bukan aku bagi kat dia pun,dia sendri amik..


Bunga ros akak aku..aku amik gambar kekonon cantik..ngeh..ngeh..

Lagu feveret terkini..walaupun lagu ni dah lama sebenarnya..

Hanya ingin kau tahu
(p/s: takde kena mengena dengan yang tak berkenaan tu..aku suka muzik lagu ni je..huhu)


Ku t’lah miliki,
rasa indahnya perihku,
rasa hancurnya harapku,
kau lepas cintaku

Yang seakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Reff :
Ho~o aku,
hanya ingin kau tahu,
besarnya cintaku,
tingginya hayalku bersamamu

‘Tuk lalui,
waktu yang tersisa kini,
di setiap hariku,
di sisa akhir nafas hidupku
Oo..ho..oo.ho...

Walaupun semua,
hanya ada dalam mimpiku,
hanya ada dalam anganku,
ku lewati itu

Yang seakan abadi
Sekali pun kau mengerti
Sekali pun kau pahami
Kupikir ku salah mengertimu


40 comments:

Kisah Si Dairy said...

singgah sini baca entry...lirik lagu yg best..

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

Lieya Von Jay said...

hai sya :) happy new year ^_^ blog berwajah baru dh lama xdtg sini

Cik Itah@RRP said...

dear..happy new year ye :)

lizz said...

Salam...selamat tahun baru..
bunga ros cantik n wangi sangat suka baunyer tuh...

Nur Shafiq said...

jiwang semuanya :l

Ayue Idris said...

lagu besh!! ('',)

dilaella Ella said...

suka lagu ni,teringat kenangan dulu2 hehe :)

Kathy R'bain said...

hai sis..

Cik Puan said...

alahai.....bagi balik lah barang yana tu.Buat ape nak simpan2 lagi kan yana kan....

#psssttt.....geram cik nengok bune tu..rase mcm nak geget je.cik suke kaler nye...merah sangat..

Mime MF said...

gambar awak ambik semua cun2 kan? hihi

sp tanak bg brg awak tu..? haipp2 bg balik tuan dh mintak balik ni..hee

Bbwana adienia said...

salam dearest yana..

cantik la gambar bunga ros tu..suka tengok..nanti singgah la blog sya ya..ada entri layer cheese guna biskut cream crackers..hihi..

aTieYusof Family said...

Life must go on kan sis..pandang hadapan..mudah2an dua2 boleh bahagia..amin! :)
jgn buang akak dr bloglist tau..haha

Fazleyatul Aini said...

kalau saya, lantak p la. malas saya nak mintak2 hahaha. buat serabut je. baik p karoke. jom2 karoke nak

nana kimie said...

cantiknya bunga ros tu!!!:)

tengok header baru tu pun cantik^^

Sya Mimie said...

alahai.. napa sedih2 ni awk..

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye bunga...macam dalam gambar hiasan...hmm...susah juga klu jenis buat harta org mcm harta sendiri...

Affy Afiqah said...

sukanya bunga rose merah tu yana!!!

Haryati Faizal said...

pasal ni...takmo sedihlah tahun 2014 ni

Puan Kutu said...

bunga rose..wah gamabr mood jiwang..tp isi mintak barang balik.last2 ada lirik lagu.hehe

Seri Selaseh said...

romantik. Cantik sgt gambar rose tu

Yumida Huda said...

cantik bunga ros tu
lirik lagu tu sungguh mengasyikkan
menabung sini-inti college

Aku Penghibur said...

happy new year !

anajingga said...

dear: patutnya lagu Pulangkan misya omar tu..apapun memang cantiklah bunga kakak adrianna...

Gee Lion said...

just like my story. tapi dlm kes ni, saya yg tak pulangkan barang. bukannya apa, everytime ajak jumpa dia bz la apalah.. bila dia ajak jumper, dia tak consider pulak keadaan saya macam mana.. sudahnyer.. hurmmm.. mmg takde jawapan.. ):

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Yanna...cantik gmbar bunga ros tu..

Sobri Yaacob said...

lagu apa tu..x pnah dgr pun.. nant akan google
still suka lagu k-pop kat blog ni..rasa nak bjoget..walupun bkan pminat tgar k-pop :) ha..ha.

Niesa said...

niesa suka lirik lagu tu dari dulu lg..harap2 org tu akan pulang kan barang awk ye dear.. :)

Khir Khalid said...

Terpesona tengok ros tu.. sy mmg peminat rose.. :) :)

Asha Lya said...

salam syaz..baru brkesempatan singgah cne..cantik bunga ros feveret nie

Ezy Loy said...

canteknye bunga rossssss

Muhammad Khairuddin Lim said...

cantik belaka

wanariahamiza said...

Salam ziarah tahun baharu. Moga menjadi insan yang lebih baik daripada sebelumnya. Insyaallah. :)

lama tak ziarah sini. Blog pun dah berubah. Tenang je nampak hijau! :)

Vee said...

ish , tak molek lah camtu . dah la amik tak bagi tau . sabar jer la . top up rhb bank .

TelingaBulat said...

sya maaf da lame xsinggah tb uruskn mcm2 hal laa..bru sempat BW ni..jadi skali jalan la ni..hehehe

Hafiza AizZawa said...

lagu Republik - Hanya Ingin Kau Tahu.. jiwang2.. hehe

asha hana said...

sebab mungkin dia masih rasa kan hati dia pada yana. hati org kan kita tak boleh meneka dengan tepat. hana pernah alaminya. :)

Azhafizah Md Nor said...

Nanti nanti die pulangkan lah tu kot..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik bunga ros tu.. :D

Deqla Manjew said...

cantiknye rose tu. eh lagu apa ni? x ingat la plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...