Sunday, 26 January 2014

Entri Luahan Perasaan




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Selamat berhujung minggu semua..aku demam..dah bape ari.tu aku tak bw blog kengkawan..maaf eh.semenjak dua menjak ni memang kesihatan aku agak teruk sikit.dengan semua permasalahan yang ada lagi..memang cukup cukup buat aku letih..


Depan semua orang memamg aku kena senyum je la...sembang sembang macam takdak apa jadi.tapi dalam ati ni..em..aku rasa letih sangat sangat dan rasa sungguh tak sihat..semangat pun rasa dah takdak.dah la semalam keje aku bergaduh dengan orang je ni..huhu..sabar je la..aku rasa kalau kita nak orang hormat kita,kita kena hormat orang dulu kut.tensen je aku semalam.dah la mabuk overdose ubat batuk.pening pening lalat lagi aku arini..

Semalam pun..dia cari gaduh dengan aku lagi..mentang la dia tau semua pasal aku..senang senang je dia kutuk aku..sakit ati kut..suka mengungkit.ceh.gila la kalau nak orang yang sempurna je semua.aku dah cuba sebaik mungkin kut jadi yang terbaik tuk dia dulu.macam aku tak tau je..ni suma alasan je kut..nak blah..


Aku ingat nak tukar semua nombor nombor aku.aku tanak la msg msg dia dah.rasa macam takdak kesudahan apa pun.kira gaduh je.dia tuduh aku,aku tuduh dia.jadi memang buang masa je.lagi pun aku tanak sakit ati dah dengan msg msg dia duk tuduh aku macam macam.kenapa dia taknak je bagi barang barang aku dan biar aku wat idup aku sendiri.dia suka aku tergantung dengan cerita cerita dia lagi kan?mesti dia tengah gelak guling guling sekarang..gembira tahap cipan..huhuhu..


Lagu blog aku dah tukar..aku letak lagu jang geun suk...what should i do..sedih sangat kononnya ni...huhuhu.nanti2 aku bw..in shaa Allah..




18 comments:

ikhwan yusuff said...

Tabahkan hati..:DD

Yumida Huda said...

sabar k sis
moga yg terbaik ditakdirkan utk sis
moga cepat sembuh gak
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

Tihara said...

moga tabahakan hati
kuatkan semangat diri

Yna said...

Penuh dengan misteri..
Apepun, bersabar, bertabah dan berdoa banyak2..moga lepas ni awk lebih gembira dgn kehidupan awk..insyaAllah

aTieYusof Family said...

Moga tabah menghadapi dugaan sis..kuatkan semangat K..jgn stress2 sgt nti jiwa letih...

Che Rosliza Che Mat said...

Sabar....jangan fikir sangat....

Che Rosliza Che Mat said...

lupa nak cakap...lagu kat blog best hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

Apa apa pown, take care yea....utk mudah melupakan...keep away semua benda yg ada knangan dgn dia...bukan buang, just put somewhere that u would not see anymore....when the time pass, and u r ready, u can have all the things back to places, n u nevef feel the sadness again...

Psss...take care...

paridah said...

wah sayu mndayu lagunya...moga cpt sembuh yanna..

Akeyla Azmi said...

kuatkan semangat kak add :)
stay strong babe <3 hihihihihi

Gee Lion said...

be strong cik adrianna.
and believe that every good bye you make, Allah will grant you more with a better Hello!

Azhafizah Md Nor said...

Take care Syaz and get well soon :)

Rapunzel Cikilolo said...

aku tau,

ko cuma mahukan rehat...

Sally Samsaiman said...

setiap yang berlaku tu ada hikmahnya sya...tabah la ye...

Khir Khalid said...

Tabahkan hati & kuatkan semangat Syaz.. Allah pasti akan memberi jln yg baik nnti.. aamiin..

Deqla Manjew said...

syaz dah sihat lom ni? lama menyepi.. moga baik2 je ye.

Vee Tarleah Ricky said...

Alololo.. It's okay my dear. Its just part of life.. I get how you feel, tp sabarlah. Sooner or later it will fade away, and you'll find peace. Sekarang mmg susah but if you bersabar, things will get better without u realizing it. Cheers!! xo

Amanina Mads said...

sabar k sya.. biasa la, semua nk cari kesalahan org. diri sendiri pun salah tp xsedar. lebih baik sya putuskan apa2 saja dgn dia k. be happy always


p/s: semoga cepat sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...