Tuesday, 21 January 2014

What Should I Do? @AA





Assalammualaikum..selamat sejahtera


:')

 

What should i do..ost you're beautiful
(English translation)

When i let you go one step further,my eyes overflow with tears
When you walk away one step further,more tears start falling
As you go away to a place where i can't reach you,
Even if i reach with my hands
I can't catch you,i can only cry




What should i do?what should i do?
You're leaving..
What should i do?what should i do?
You're leaving me..
I love you,i love you,
I cry out to you..
But you can't hear me,because i'm shouting through my heart..



All day i try to erase you,
But you appear in my mind again
All day i try to say goodbye,but you appear in my mind again
Altough you went to a place where i can't hold you
Even if my hand reaches out for you
I can't find,i can only cry..





What should i do?what should i do?
You're leaving..
What should i do?what should i do?
You're leaving me..
I love you,i love you,
I cry out to you..
But you can't hear me,because i'm shouting through my heart..




What should i do?what should i do?
You're leaving..
What should i do?what should i do?
You're leaving me..
I love you,i love you,
I cry out to you..
But you can't hear me,because i'm shouting through my heart..



Will miss you till the end... :')


























50 comments:

Affy Afiqah said...

jangan sesedih ya yana...ika faham perasaan tu....satu ketika dulu...masa ika ditinggalkan oleh seseorang yang nak ke sarawak juga....(dia JPJ)...dy tinggalkan ika macam tu je...dan hubungan kami terus putus begitu sahaja...masa tu ika pula kat mesir tengah transfer program medic setahun...dia text ika ckp "we're nothing now" :)

nak bangun dari kekecewaan tu sangat payah...tp ika cuba kuat...dan here i am now...dah bertunang dah pun..dah nak kawin dah pun...tp bukan dengan dia yang ika maksudkan...tp dengan orang lain....

mungkin ini laa yang dinamakan tiada jodoh :)) ika redha danalhamdulillah ika bahagia dengan tunang ika sekarang..ika harap yana tabah...sabar menunggu...kena kuat...buktikan yang yana boleh berdikari...mesti AA pun bangga dengan yana nanti :))

Affy Afiqah said...

ohh yaa, one more, masa tu juga ika kerap dengar lagu what should i do ni...n mesti menangis setiap kali dengar ahahahah....kenangan..

yana post gini terus ika teringat kisah silam :)

ikhwan yusuff said...

teruskan khidupan itu.....:D

Tihara said...

insha Allah, kalau ada jodoh memang tak ke mana..akak dulu pn pjj juga..akak di upm n hubby di utm..jarang sgt boleh jumpa..doa adalah perkara paling baik

suka suka said...

semoga hari sedih tak berpanjangan... be happy dear!

Love CikPuteh said...

nice..
singgah...follow

Ija Rased said...

kuatkan semangat yer. semoga lilin itu sentiasa menerangi hidup awak ye dik..keep smile dear.

Norhasniza Khalid said...

tabah dan sabarlah menghadapi dugaan, jangan seksa diri sendiri dengan meningati apa yang telah terjadi.. :) sentiasa senyum....

Eza Ridzwan said...

xmo sedey² syaz...doakan si dia selamat pergi & selamat kembali...chill!

memmet lenggeng said...

jangan terlalu memikirkan sesuatu yang belum pasti. Bangunlah, fikirkan masa depan. Pegang saja, kalau jodoh ia takkan kemana..

Miss Brenito said...

hamboiiiii, shanteknyer dinding sini.. lagu kemainnnnn... tetiba kita tersuker hujan juger.. beribu maksud tersirat

Farah Waheda Wahid said...

tak apa syaz be strong you can... kita kena survive walau apa pun... I believe you could go through it... In Shaa Allah...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syaz, bersabar dear. kalau ada jodoh, tak kemana. doakan dia sihat2 dan sentiasa ingatkan awak. hehehe

Cho Zila said...

Syaz... suka entri.. nampak sedihnyer, nampak cintanya, nampak harapannyer... apapun selamat berjaya...

paridah said...

salam pagi yanna jgn sedih2...

timm_bill said...

sarawak dekat je meh..no worries..sy pun dok srawak..tpi mmg byk cbaran brcnta jrak jauh..nseb xmnyebelahi sye..

mama_ka0ri said...

Be strong syaz!! akak dulu pjj jgak..jepun-malaysia..hoho...sabarlah..sentiasa doa yer..

aTieYusof Family said...

Kuatkan semangat ya sis..insyaAllah sis boleh teruskan hidup di hari2 mendatang.. yakin pada Allah! klu jodoh takkan ke mana..:)

dayangredzuan said...

kite faham perasaan awak.
sy selalu demam kalau die pergi outstation walaupun 2/3hari.
mungkin sbb dah selalu nampak depan mata sebab satu office. bila die takde sehari pun rase lain je.

tapi skang sy yang runsing kalau sy dapat apmm kena rekrut 13 bulan.. xtau macam mana sy yg nk kene pergi jauh dr die :(

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga terus tabah.. jangan sedih-sedih..

dak-eiza said...

ololohhh...sedih nau dia yek
sabau yek..insyaallah ada hikmahnye
jgn selalu bersendirian..nt lgg duk teringat..
ce buat aktiviti yg yana suke, kasik kurang menung..aja aja fighting!
BTW lagu ni mmg best :)

Fazleyatul Aini said...

chill bebeh

Cik Mun said...

stay strongg dearrr..you can do it!!

Rai Ourkizuna said...

semoga ada jodoh korang berdua.. akak pun dulu long distance jugak ngan husband :)

ros_reeza said...

jangan sedih2 yer.. itu sume rencah kehidupan.. hadapai dengan fikiran yang rasional..

Cik Puan said...

jangan sedey2 yae yanna...kuatkan semangat dan terus mara ke hdapan..in shaa Allah..semoga yana peroleh kebahagiaan itu satu hari nanti..

Khir Khalid said...

Bersabarlah Syaz.. tetapkan hati, kuatkan semangat. Semoga dipermudahkan segalanya.. aamiin..

Muhammad Khairuddin Lim said...

sayunya.....salam blogging...ada masa lawat blog saya...tq

Kathy R'bain said...

sabar ye sis..

asha hana said...

jom sedih sama2 :'(

superVEE said...

Chill :) Kalau dah jodoh takkan ke mana. Jgn terlalu bersedih, kerana semuanya terjadi sesuai dengan kehendakNya. Ada hikmah di sebalik semuanya. So right now just chill out k :) Nanti Vee tolong jagakan dia kat sini. Haha. Kidding! xo

plain83 said...

Jodoh itu rahsia Allah Taala, jangan terlalu mengharap pada insan yg bergelar manusia kerana hati manusia itu memang akan berubah-ubah, kuatkan semangat dan buktikan pada semua org yg yana boleh berdikari juga ^^

Akeyla Azmi said...

hey.........
kenapa sedih ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <333

Nurul said...

HAi, YAna...

Jangan sedih2, ya dik.. kuatkan semangat... ada hikmah di sebaliknya... suka sgt sumer gambar dlm entri ni... menggambarkan perasaan Yana ketika ini.. ^__^

HeNRieTTa JoSe said...

Let it go....i know u can survive better than u used to be....u r strong....

Kata orang....BAHAGIA MENANTI DI HADAPAN...

Psss...hadiah GA dah sampai...dr Gundi Pulut...

Cik Itah@RRP said...

what should i do?? heee suka lagu drama you're beautiful ni :)

Phoebe said...

Oh my.. Sabar ya sis. It feels unbearably painful now tp 2 perkara sis kena yakin. 1st is kalau ada jodoh, xakan ke mana. 2nd, you'll get through this stronger than ever. Nangis la sebanyak mana yg sis mahu. Lepas da habis nagis, dry your tears and move forward. Chaiyo2.

Haryati Faizal said...

alamak...cedihlah pulak...
apapun be strong ok... jan lupa Allah sentiasa ada bersama kita, disaat kita susah n senang

Azhafizah Md Nor said...

Doa moga akan bertemu jodoh yang terbaik :)

Hafiza AizZawa said...

jgn la berpisah.. sedihnye.. kuatkan semangat syaz..

dilaella Ella said...

jangan sedih2 ya, kuatkan semangat dan sentiasa berdoa.. senyum selalu ^_^

Nilam syapina said...

hahaha menyanyi plak . dah adat ka wak .. smua jodoh kita tertulis luh mahfuz ... kita terima wlu skit

S. Faezah said...

jgn sdey2 k yana..u can do it..we are better than what we think.. :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

blogwalking...salam

Deqla Manjew said...

sedihnya.. sabar la syaz.. ada jodoh x kan ke mana k.. deqla sendiri pun penah berjauhan dgn hubby seblm kawen.. dah kawen pun pernah.. smuanya pasti ada hikmahnya..

Zamani Abe said...

kunjungan balas... semoga bertabah hati ye ^^ Cheer Up!

Bbwana adienia said...

salam dear yana..

jangan terus bersedih..tabahkan hati dan kuatkan semangat ya.

Nurul Farahizzati said...

harap hubungan jarak jauh tu baik2 sahaja :)

Nurul Farahizzati said...

harap hubungan jarak jauh tu baik2 sahaja :)

Yumida Huda said...

sabar ye..moga hubungan tu snetiasa akrab
dugaan bila memasing berjauhan...
bykkn bersabar n tabah...
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...