Monday, 20 January 2014

You're Beautiful



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Selamat bekerja kepada yang bekerja eh..aku tak bw lagi ni..sebab aku agak sibuk sekarang ni..maaf kengkawan..tido pun tak cukup aku ni..huhu..tapi mana nak cukup tido..sebab aku duk tengok cerita korea..aaaa..boleh aku macam ni..anak sedara aku yang suruh tengok..aku memang ketinggalan sikit..orang lain dah tengok abes,aku baru la nak tengok sikit sikit..huhu..


You're beautiful

Pada aku,aku rasa cerita ni memang best.aku bagi 10 bintang..ha amik kau..hahaha..aku suka cerita ni.sebab ceria.takdela serius sangat cerita dia.pastu hero hero dia pun kacak.haha.pemandangan pun cecantik..dapat tengok dalam cerita pun jadila..nak pegi korea..memang tak mampu.ngee..hero dia jang geun suk,yong hwa,lee hon ki.heroin,park shin hye.aku kenal hero tu pun masa tengok bel ami.pandai dia berlakon.yang paling best sebab aku tengok muka dia memang nampak jahat dan berlagak.i like gaya lakonan dia..ngeh..ngeh..


Semua hero aku punya..muahahaha..

+ sally hehe..sori2..ha..yong hwa sally punya.jangan amik.ngeh..ngeh..

Tengok cerita ni boleh la berangan angan kejap.sebab tak kan dapat betul betul kan..dapat berangan pun jadila.huhu.lagu cerita ni pun best best.boleh la layan fefelling romantik.hee.kepada sesapa yang minat ceta korea ni.yang tak pernah tengok lagi cerita ni,.aku rekemenkan tengok cerita ni.sebab sangat best aku rasa cerita ni.


Love rain

Ni aku tengah duk tengok cerita love rain..lakonan hero yang sama jugak..tapi belum abes satu episod pun jadi aku tak boleh buat review lagi.cuma rambut hero ni dalam ceta love rain tak lawa.huhu.ensem lagi rambut dia dalam you're beautiful.ngeh..ngeh..tapi sebab tajuk dia love rain,aku akan tengok dengan penuh bersemangat..huhuhu

Nanti aku bw blog kengkawan..setel2 keje jap..


33 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. macam best je. tengok kat mana ni? takpe nanti dah tak busy boleh BW :)

Sally Samsaiman said...

haip sya! sila betulkan semula ek...ada Yonghwa tu...Yonghwa sya punya jugak..? hehehe ^_^

aTieYusof Family said...

Busy ye sis??
dok layan cerita Korea patut senyap..hehe. dulu2 Kak rajin jg tgk, skrg ni masa dah kurang nak menengok..huhu

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...akak pun suka layan ceta korea...

Khai♥Rin : anies said...

tau tajuk je tp lom tgk lg ;-)

Asha Lya said...

dah tgk dah best crita nie

Cik Puan said...

nak tengok jugak nanti...tunggu cik free...

Aku Penghibur said...

wahhh cerita korea tak berapa minat

Eza Ridzwan said...

adoiii!!!...giler korea betoi laaa adik akak sorg nie...dolu zaman memuda, ye memg akak pon giler sama...skang nie dah x terkejar nak tgk...nak tgk tv ke, nak tgk cerok dapoq..hahahaha..dgn homework anak lg...

norhidana miswan said...

sesuai lah dik ngn usia remaja ko dik nengok cite korea nih... akak penah tgk tp tak penah sampai jth cinta... rasanyer 2org je pelakon korea akak kenal... rain ngn lee min ho... itu pun sbb adik akak dok sbt2 selalu... hehheeheh faktor usia kot

lia said...

pasni tgk the heirs lak tau... confirm jatoh chenta golek2 dgn hero ekekekeee

Fiza Rahman said...

Layan running man ☺

shahida rahim said...

mmg best!!saya dah 5 6 kali ulang cite ni ^_^

Nadya Dyana said...

suka cite You're beautiful :)

memmet lenggeng said...

wahhh...ni dah terkena jangkitan sally lah ni..apapun janji ceria..

Farah Waheda Wahid said...

wah sibuk dengan cerita korea pulak yer sekarang syaz??? ^_*

dak-eiza said...

uiii akk suke sgt JGS nih tawww
ensemmmm!!! hihihi
cite ni byk kali dh akk tgk, love rain pon sama
tgu taim dia ke versi moden, lawa blk rambut die..awal2 episod tu kengkonon zmn dulu..

timm_bill said...

cite ni mmg bes..tim da ulng tgk cite ni byk kali da..hehe..

Queen Teratai said...

dah lama meninggalkan tabiat tgk cite korea ni.. sejak dh kawin.. kalau masih jadi habit alamatnya laki i mkn masak sendiri.. ehehehe

Khir Khalid said...

Cerita hantu korea adalah yg terbaik!!.. :)

paridah said...

hero2 korea cute...

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah tengok lagi cerita ni.kalau drama korea mesti best tengok kan..tu yg xckup tidur dok layan..hihi

Liyana yan said...

rindu nye nk tngok lagi citer tu :D

Sobri Yaacob said...

wow k.pop..
wlaupun x knal ramai artis k.pop..
tapi smenjak baca blok awak n sally smkin btambah pngathuan k..pop..sya.. sblem ni tahu running man je.. :P

Amanina Mads said...

ohh tgk korea ye..hehe. nina xda msa nk tengok. huhu

plain83 said...

hehehe... tengok dah last year, sbb my sister sangkut ngan citer2 itu hahaha... boleh la layan, kiut2 gitu citer dia ;3

Phoebe said...

Hello.. Cerita Korea memang best. Belum pernah lagi tengo cerita ni but since u gave it 10 stars, masuk my 'to watch' list dah. ^^

Abak Lorong Cinta said...

Haah.. abak dah tngok..serius best..hahahahahahahaha.... banyak pulak abak layan korea nih..kui2

Affy Afiqah said...

yanaaaaaa, cite fav ika juga tu uhukuhuk :))
tp you're beautiful tu part last2 dia sedih..nangis2 tengok....ending sweet ihiks :))

love rain pun best!!!

Cho Zila said...

amboi layan habis yerk.. akakni dah tak sempat nak menengok cerita korea sebab panjang ngat...

asha hana said...

rindu nak tngok cerita nie. haha

Gee Lion said...

kenal heroin tu je. yg lain tu tak kenal. mwahaha..!

Deqla Manjew said...

amek la smua.. deqla x minat korea2 nih..heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...