Friday, 3 January 2014

Salam Jumaat Dan Hujan



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Salam jumaat buat semua..alhamdulillah..aku masih dapat berfikir dengan normal harini..adoi..sebenarnya mamai mamai je rasa ni..macam kurang tido je lg..hehe..semoga kengkawan aku semua sentiasa sihat dan ceria..kat sini hujan ni..aku baru nak sidai kain..hehe.nampaknya sidai baju dalam umah je la.janji kering.kalau tak kering karang,aku seterika je bagi kering..ngeh..ngeh..


Hujan hujan ni tido best ni..hehehe..tapi tak boleh..sebab banyak nya menda nak kena buat ni..kekadang sampai aku rasa tak mampu nak terpikir dah ni.sabar jela selalu..hehe


p/s: there always a sunshine after the rain...







40 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam Jumaat dik Yanna...

tenku butang said...

teman pun banyak menda ak buat hari ni, hope hujan jangan lea sampai ke petang..

Fazleyatul Aini said...

hoih hujan ke sana
kat bandar ni panehhhh

Gee Lion said...

i love rain.. the smell after the rain.. (:

Puan Mell said...

tak kering baju2 den.. hukhuk..

Anne Nurain said...

habis la kain baju bau bushuk jemur dalam rumah.. hehe..

Kathy R'bain said...

sis yg lukis gambar hujan di tingkap tu ker?cantiknyer...

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
cini panas

paridah said...

hujan dingin n nyaman..

Nafira usof said...

Hujan2 memang sedap tido!
pakai selimut tebal2.. syoknyeee~

Khai♥Rin : anies said...

kat sini br ujan

Cik Puan said...

Salam jumaat yana...
hujan2 best tido..yang tak best nye baju tak kering..ring..ring...hihihi

Ren Oh. said...

Salam Jumaat Yana. kat tempat kite skang tgh hujan. sedap membute ni hahaha

Lieya Von Jay said...

hai sya . salam jumaat. eh hujan ek kat sana. sini panas terik :)

msredcheesecake said...

kalau ujan memang rasa nak tido je....

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam Jumaat.. cuaca kt tempat akak pn mendung jer nie.. =D

anajingga said...

hye adrianna...mmg hujan itu satu rahmat dan mendinginkan...

Cik Itah@RRP said...

hujan hujan tido memeng lena hehe salam jumaat :)

Angah said...

kat UM pun dah berjangkit ni ha...baru start ujan...

Ija Rased said...

salam jumaat//

Alamdamai said...

Salam Jumaat Yana..

Kat sini pun tgh hujan sekarang... sejuk menggigil dok dalam opis ni... dok bawah ac kot... hehe :)

siti alfakhishah aman said...

pesal kat JB panas jek.. hujan2 patut rasa nak makan jek.. bukan tido.. hehehe

Hafiza AizZawa said...

kat sg. buloh pun hujan ptg nie...slm jumaat syaz..

Sally Samsaiman said...

ampang pun hujan sya! :)

asha hana said...

betul tu dear. there is a sunshine after the rain. :')

#salam jumaat :)

nohas said...

bab seterika seterika bagi kering tu memang selalu jg buat..darurat..lepas hujan, udara rasa fresh..i like..

Niesa said...

salam jumaat dear..mlm ni tmpt niesa tgh ujan..so nak tdo awl..hehe..nite!

Sobri Yaacob said...

salam jumaat..
alhamduliah tmpat saya baru hujan hari ni..slapas 3 minggu x hujan..

Bbwana adienia said...

salam..

selamat malam yana..alala..ciannya yana kurang tidur..nanti rehat la ckup2 ya..apapun, jaga kesihatan tu..

Azhafizah Md Nor said...

Hujan hujan ni fikir tidur je la kan :)

sorry lama tak singgah sini..berwajah baru dah ye blog syaz:)

superVEE said...

And rainbow too.. :)

Farhain Azmi said...

baru perasan..blog yana dah berwajah baru. febret kaler yong..hijau :)..hehe

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam jumaat

plain83 said...

tghri tadi gi JPJ, renew driving license... pergh, ramai gilerrr org, siyes tak pernah tengok JPJ packed sebegitu rupa... oh ya hepi 2014 yanaaa~ ^^

memmetlenggeng said...

teruskan hidupmu dengan ceria

Khir Khalid said...

Hujan mmg time yg sedqap tido & bermalas2an.. tp kdg2 hujan ni boleh buat line internet jadi mcm siput.. bari skrng dpt bw kengkawan.. :D

Mime MF said...

kalau hujan memang la best..hehe sejuk..lg 1 kalau hujan waktu malam..sound of rains tu melenakan sy..:)

Amanina Mads said...

singgah ahad.. kt penang xhujan pun.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

pasti mentari akan bersinar selepas hujan..

Deqla Manjew said...

semlm hujan sepjg hari.. risau jugak kalo hujan jer.. smpai tanah runtuh.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...