Sunday, 5 January 2014

Secawan Milo Berserta Polo



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Lihat tajuk ya..hee..seperti biasa kepada sesiapa yang dah kenai2 lama dengan aku..dah memang tau kelemahan aku untuk letak tajuk apa disetiap entry aku..huhu..jadi aku main hentam letak je eh..hoho..memula..terima kasih untuk kawan kawan yang masih lagi setia bagi sokongan kat aku.dan selalu sudi menjengah kat blog aku ni..i love you all..hehe...aku baru dapat berehat je ni..lepak lepak ditemani polo dengan air milo aku..


Milo dan polo kesayangan ku selalu.hehe

Ni memang kegemaran aku ni..aku memang tak minum kopi,teh atau nescafe..aku minum milo je..sebab minum yang lain aku pening tetiba je nanti..bukan sebab aku demand tau..ngeh..ngeh..yang polo tu pulak..memang aku takleh nak berenggang dengan dia..dah rupa addicted pulak.hee..kalau aku bw blog kengkawan memang milo dengan polo ni je la yang teman aku..ni aku nak bw blog kengkawan slow2..maaf la sebab memang aku bw memalam.jadi memang kebanyakkan komen aku mesti duk kat bawah bawah entry kengkawan..hehe..okla..aku nak g cari blog kengkawan yang ada wat giveaway ni..aku mau join..mana tau kut kut ada rezki..hehe 













30 comments:

amirul imran said...

Polo? Perghhh. Lama giler dah xmakan benda tu. Haha

Khir Khalid said...

Pekena milo cicah biskut pun best juga.. :)

Gee Lion said...

selalu cicah biskut je.. hehe.. :p

NinaAz said...

Baguslah xminum kopi teh seme tuu. Heheh. Byk kafein

Afiqah Adzan said...

Perghhh sedapnyaa milo .. KIta pun suka minum milo kak ..

Mia Kassim said...

Dah lama akak tak makan polo...kalau zaman2 belajar dulu memang tak pernah lupa bawa masa kuliah..hehehe

anajingga said...

polo berangin je kan..happy sunday my dear..

Cik Mun said...

dah lama mun xjumpa cekelat polo tu..

aswa leyla said...

pgi ni leyla pon breakfast ngn milo jugak .

Puan Mell said...

ai pung suka milo jugek.. tapi polo xdah.. hehe.

eh.. kite ade wat entry giveaway.. nak join pegilah.. hehe

Akeyla Azmi said...

ya allah!!
polompung!!:D
heheheh rindu nya nk mkn polo yg mcm donat tu hihihi.
Sedap kan.
hehehehe. Milo baru je qilah minom xD hihihiks

Niesa said...

Mmg klmj ssh gula2 polo ni...mmg best besantai dgn milo panas kan...

Rapunzel Cikilolo said...

aku plak kalo tak dapat nescefe akan mengantok...

Norhasniza Khalid said...

sedapnya milo....

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah ahad dik Yanna..akak pun peminat minuman milo...sedap...

Sobri Yaacob said...

he..he.. kwan saya ckpmilo minuman org kaya..
wat mcm mana kan dah x de selera nak minumselain perisa milo.. :)
bab nak ltaktajuk utk entry yg dtulis memng susah..

Abak's Role said...

Polo? eh ada lagi ke bnda tu..x pnah jumpa pun..hahaha.. sdap jugak kan...

Hafiza AizZawa said...

milo mesti rasa mint jer sbb kene dgn polo.. Fiza pulak tak minum milo..huhu.. tak th nape..

HeNRieTTa JoSe said...

Polo....dah lame xmam polo....wah BW...memalam yea...hehehe...rietta plak ikut smpat waktu tu...

Muhammad Khairuddin Lim said...

sedap....

Amanina Mads said...

kalau minum milo tabur memang best. dh lama nina xmkn polo tu dan dh lama xdtg sini. bz sikit lately.

apapun semoga sya dalam keadaan happy dan baik2

Cik Puan said...

best kan makan sambil bw..rase bahagia sangat kan yanna kan..hahaha

superVEE said...

Mhmm.. Vee pun lepas 8pm je dpt blog walking. Hihihi. It's okay. Slow and steady. ^_^

S. Faezah said...

teringat time kecik bila tengok cekelat polo ni..hehe

Farhain Azmi said...

yong suka minum milo jugakk tp x suka mkn cekelat polo sbb keras..hihi

Azhafizah Md Nor said...

Susah nak bertemu dengan gula mint polo ni kan..Ingatkan polo cicah milo tadi..suspen pulak baca tajuk tu.heee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak suka minum susu suam.. hehe.. polo tu dah lama akak tak makan..

asha hana said...

hana tak boleh minum milo. nt akan rasa sakit perut. walaupown milo sangat la sedap. huhu sedih.

Deqla Manjew said...

suka minum milo gak.. serbuk milo mkn mcm tu pun ok jer.. heee... polo! dah lama x nmpk!

TelingaBulat said...

rajinnya join ga..tb lame xjoin daa..mcm2 hal jadi..dgn kesihatan yg tak mengizinkn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...