Thursday, 16 January 2014

Terima Kasih Blog Herba Tihara Dan Blog My Cherita



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku mintak maaf sebab tak bw blog kengkawan..maaf tau..dan sebab dah lama tak bersiaran..huhu..aku sangat sangat kurang sihat sekarang.semua ubat pun aku telan je..sakit yang aku ada bercampur pulak dengan tekanan yang aku hadapi sekarang...wuuu.. perkataan pun tak dapat menggambarkan macam mana..



Bila aku dah ok..rasa sihat sikit..aku bw blog kengkawan eh..maafkan aku..aku memang agak tertekan sekarang dengan macam macam masalah..tambah dengan masalah kesihatan lagi.dalam tak berblogging beberapa hari ni..alhamdulillah..ada rezki aku..terpilih untuk dapat cenderahati dari segmen review herba tihara blogspot dan jugak dapat masuk bloglist my cherita terima kasih2..best2 sebab terpilih..hehe


Semoga aku terus dapat bertabah dan bertahan walaupun aku sendiri tak tau selama mana..memang niat dia nak mainkan perasaan aku..memang dia takkan biarkan aku sesuka ati lupakan dia..aku harap sangat dia gembira dengan permainan dia sekarang.sebab memang dia berjaya buat aku rasa sangat sangat down.. :') .dia bagi harapan sekejap kat aku..lepastu..dia ambil balik semua2 tu..hurt me bad..like shipp..aaaa..



Aku berharap masih ada pelangi yang akan muncul selepas hujan dihati aku....''hati...moga bertabah selalu" in shaa Allah...

p/s: Maaf..sebab asyik sentimental mood je ni....wuuu..









23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

nohas said...

semoga cepat sembuh..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan selamat petang dik...tahniah akak ucapkan yer dan semoga apa masalah yang adik hadapi akan berlalu pergi dan semoga sinar pelangi kebahagian akan menanti adik dihadapan..sentiasa senyum,sebab senyum itu salah satu penawar duka...

Sarah Talib said...

Sabar2..semoga sihat sejahtera seperti sedia kala..

Hafiza AizZawa said...

smoga syaz kembali sembuh seperti biasa yer.. tahniah sbb berjaya menang segmen..

Rasp said...

tahniah sbb berjaya kat both segmen's tu...

neway, byk2 beristigfar dan bersabar....
setiap kejadian ada hikmahNya...

Rai Ourkizuna said...

jangan kalah..the best revenge adalah to live happily.. buat dia tu sakit hati dengan hidup gembira. jgn tunjuk yg syaz sedih+lemah dengan kehilangan dia..take care dear..

Mar Mansor said...

take ur time..semoga terus kuat..semangat2..

Eza Ridzwan said...

sakit ape syaz?...take care tau..jgn culas mkn ubat...

Fazleyatul Aini said...

jangan ikutkan sangat perasaan tu
ignore je dia
let bygone be bygone, and start our new life ok. happier life than before
chill2

siti alfakhishah aman said...

get well soon.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah syaz..ape pun take care ye and hope you'll get well soon :)

aTieYusof Family said...

Sentiasa positifkan diri sis..sabar & yakin bahwa semua yg berlaku pasti ada hikmahnya nti...
moga cepat sembuh...

paridah said...

tabah dgn ujian Allah.. moga cpt sembuh...

Isabel Diaz said...

Semoga cepat sembuh

anajingga said...

cepat2 sembuh kay...and congratulations dear ..

Kathy R'bain said...

tahniah sis..moga segera sembuh..

Abak Lorong Cinta said...

Syafakillah,smoga Allah mmberi ksmbuhan... kuatkan smangat dan trus bjuang.. In Shaa Allah..

aswa leyla said...

be strong dear . :)

NinaAz said...

semoga diberi kesihatan yg baik olehNYA yea. t.care

asha hana said...

get well soon bebeh. dan tahniah ea? :)

Khir Khalid said...

Tahniah.. semoga Syaz cepat sembuh ye.. aamiin.. :)

Affy Afiqah said...

semoga cepat sembuh yana...rindu nak tengok yana blogwalking2 :)) jaga diri baik2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...