Thursday, 8 May 2014

Kepada Kengkawan Yang Baik Hati



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku baru ja buat pages bisnes aku kat facebook semalam.hehe..bisnes la sangat ni.lama dah aku duk bersemangat nak mula niaga kek ni dengan serius..jadi baru baru ni aku dah keluar modai segala untuk merealisasikan impian suci murni aku ni..tapi buat sementara ni aku buat homebakery ja..semua dari rumah



Aku nak mintak la jasa baik kengkawan yang ada facebook tu,tolong like pages bisnes aku eh..Ryanne homebakery kengkawan bagi sokongan aku bertambah la semangat.hehe.aku nak bangkit dari kecewa ni..huhu ada kengkawan yang tau aku kecewa kenapa..hoho. aku nak buat sesuatu ni sampai berjaya ja.harap kengkawan sudi tolong bagi moral support kat aku eh..

Kalau aku dah cukup modai nanti,in shaa Allah boleh la aku bukak kedai kek plak.. ^_^




39 comments:

Mama Safiy Arfan said...

hehe..nt sy like ye....gudluck sis.

aTieYusof Family said...

wahhh...bagus ni sis.. teruskan move on ya..good luck tau! InsyaAllah nti psti berjaya.. akak like..

Nurul said...

Mesti boleh punya... Move on... All the best ya... nanti k nrl like... :)

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Sis Vee said...

semoga terus maju jaya dalam mencapai impian ...

Nafira usof said...

moga maju jaya yer..
nanti sis laki kat page tuh..:)

Asha Lya said...

ok done syaz..wahhh seronok kan meniaga..moga syaza berjaya membuka bakery insyallah

Farah Waheda Wahid said...

dah like dah dear...

Sally Samsaiman said...

done! hahahaha...lepas ni nak kek free setiap hari :P

timm_bill said...

chayok akk..semoga brjya..timm da like page akk..tempting nengok kek dlm tu..aduhai..yum3..

Abak Lorong Cinta said...

In Shaa Allah.. support u

Azhafizah Md Nor said...

done like syaz..semoga terus bersemangat dan biz terus maju :)

::NureeN:: said...

nak like tp x der FB, asben x kasi activkan balik, dh 3thn lebih dh huhuhu

Fiza Rahman said...

Ok...Nnt kita like yerp. Smoga business bertambah maju. Nak kek sebiji...hehehe...

Liza Licha said...

all the best ye dear :)

Sylarius Yusof said...

Tak pe, pelan-pelan kayuh. Bagus bukak kedai kat Facebook ni, tak perlu bayar sewa. Hehehe

Affy Afiqah said...

ika dah like weeee :D

siti alfakhishah aman said...

semakin maju nampaknye.. insyaallah t buka fb kite like..

tp mcm persan td.. fb baru tukar pic profile kan..hehehe

memmet lenggeng said...

insyaallah..akan berjaya

MimahAjil said...

laju2 akak like nanti ye....

ewanthology said...

selamat maju jaya

hainom OKje said...

Tahniah Ad.....moga berjaya....jangan cepat give up....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie ucapkn GOOD LUCK yer..nanti k.,atie dtg LIKE(^_^)

Azlan Strider said...

okay2..dah like dah..good luck and all the best yaa...

Regards,
-Strider-

eita said...

semoga maju jaya...


buah malberi kan ?

Kathy R'bain said...

lama tak singgah sini..

Khir Khalid said...

Lama tak mendarat sini.. apa khabar?
Menarik tu.. nnti sy like.. All the best Syaz!!
Salam berblogging, semoga ceria selalu.. :) :)

plain83 said...

Waaaah congrats! All the best yana! Mesti bertimbun2 ordernya nnt~ X3

Fazleyatul Aini said...

awal2 saya dah like ! hihi
good luck beb !

norhidana miswan said...

ok... akak dh menge like kt fb tuh... all the best dik

Jazz Lover said...

In shaa Allah, petang nanti saya like sis. Sekarang dah kena block Fb.

permatabiru said...

good luck semoga terus success

Hafiza AizZawa said...

Fiza dah like.. ade kek free tak? hehe

lia said...

good luck dear...

husna zahidi said...

husna singgah tengok page.. amboihh saja kan letak acuan tart tu.. T_T

semoga berjaya kak..:)

Nurul Farahizzati Zakaria said...

well done sis :) semoga berjaya dalam perniagaan :)

hafiz pijot said...

Selamat berjaya dalam dunia perniagaan

Puan Kutu said...

mula dr bawah Insyaallah berjaya nti..gud luck!

sha dhira said...

wah.. nampak cam sedap.. semoga terus success..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...