Monday, 12 May 2014

Selamat Hari Ibu



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Maaf2..aku sangat sibuk sampai tak sempat nak bw blog kengkawan.huhu..selamat hari ibu diucapkan tuk ibu2 seluruh dunia..hehe.kena sayang mak tetiap hari ok.dan kepada mak aku..i love you mak.hehe..bnyak order kek yang diterima untuk hari ibu..tu yang aku sibuk sebenarnya..alhamdulillah rezeki..




Dan tak lupa ucapan terima kasih aku ucapkan kepada kengkawan yang sudi mengelike page bisnes aku tu eh..terharu tau dengan sokongan yang aku dapat dari kengkawan..memang berbanyak2 terima kasih eh..^_^
Nanti2 kurang sibuk,aku bw blog kengkawan eh.Tapi kan best jugak kalau selalu sibuk2 ni kan?hehe..

Layan lagu papinka..ya..aku memang tak up to date..hehe..ketinggalan ja kan?orang lain dah bosan2 dengaq,aku baru nak fefeeling..ngeh ngeh..



Mengapa mudahnya hati mu mendua
Kulapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia  bersama dirinya
Kerana kau telah memilih dia






11 comments:

Norhasniza Khalid said...

selamat hari ibu dear. :)

mama amir said...

selamat hari ibu...^_^

memmet lenggeng said...

All the best!!

lia said...

hepi mother day...

Abak Lorong Cinta said...

Salam ari BIU..

Nafira usof said...

Terima Kasih atas ucapan hari ibu itu..:)

aTieYusof Family said...

Salam sis.. Happy mothers day utk smua Ibu2 di dunia ini...syukur lah dpt banyak tempahan kan sis..Alhamdulillah rezeki..
suka gak lagu Papinka tu:)
jgn sedih2 lagi tau...

ros_reeza said...

selamat hari ibu buat semua ibu -ibu :)

Sis Vee said...

sis selalu layan thr gegar kul 10 - 12 mlm layan kisah cinta yg pelbagai ... best + air mata ... huhuhuuu

husna zahidi said...

busykan diri sebab nak lari dari masalah ea?? :)
biasalah tu.. husna ppon macam tu jgak.. sibukkan diri tak nak igt masalah..

Azhafizah Md Nor said...

sayangi ibu setiap hari..wah layan juga sesekali lagu papinka ni kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...