Thursday, 2 October 2014

aku dan bisnesku..hehe..



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

lama aku tak buat entry baru..aku tersangat sangat la sibuk dan jugak sebab tab aku rosak..wuuu.nak pakai tepon nak post entry kat blog memang tak boleh la..huhu..dan sekarang jugak aku sibuk dengan bisnes kecik aku.kengkawan blog yang ada wechat aku tau la.hehe.


durian crepe



pavlova

sekarang ni la bisnes aku..walaupun kecik ja..aku rasa kembang idung dah.hehe..pasai dapat buat menda yang aku suka..yang aku minat sesangat dari dulu..alhamdulillah..

sebenarnya pepagi ni aku takdak idea.huhu..dan jugak pasai lama aku tak menaip..aku tak tau nak tulis apa..huhu..nanti nanti la aku post entry lagi eh..kalau ada lagi kengkawan yang mai kat blog aku ni..tima kasih bebanyak eh..ada masa nanti aku bw blog kengkawan eh..miss u all..hehe..



30 comments:

paridah said...

salam pagi...sibuk bisnis ya gdluck.

nuyui a.k.a miss YUI said...

bilalah yui dpt order..huhuh

Anne Nurain said...

semoga bisnes makin maju.. pastu boleh belanja anne mkn kek yg sya buat.. kekeke~

anajingga said...

lama sunggah syaz menyepi, Alhamdulillah rezeki buat syaz..:)

Khai♥Rin : anies said...

all the best ya..

Ija Rased said...

moga rezeki sentiasa melimpah ruah

norhidana miswan said...

walaupun kecil2 tp hasil pendapatan nyer lumayan dik, takpe kecik2 lama2 beso lah nnti kan

Fazleyatul Aini said...

wei bila nk dtg melaka
nak order crepe. hihi

aTieYusof Family said...

Rindu sis..lama sis tak berupdate..hehe..
wahh moga terus maju dlm dunia baking ya.. sedap je tgk tu :)

adrianna syaz said...

Slm pg akak paridah.hehe.tima ksh akak :)

adrianna syaz said...

Kalau dkt ni,ari ari bg yui oder dah.hehe

adrianna syaz said...

Tq anne.hehe.boley ja blanja anne kek.dunt wori.hehe

adrianna syaz said...

Akak,miss u.hehe.nanti sya bw blog akak eh :)

adrianna syaz said...

Trima ksh ^_^.sdi snggah ke blog sya lg.hehe

adrianna syaz said...

Tima ksh akak ^_^

adrianna syaz said...

Hehe.yep akak dana.in shaa Allah mudah mudahan : D

adrianna syaz said...

Ada rezki g mlaka,msti mau punya.i mis melaka n u.hehe..mana leh lupa pelanggan memula yg mengorder tau.hehe

adrianna syaz said...

Rindu akak atie jgk.lama x bw tgk hero akak.hehe.tima ksh ya kak.hehe :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sini dik Yana...rindudnya kat adik ni...apa2 pun semoga bisnis adik berjaya dan sentiasa di murahkan rezeki lagi.....

adrianna syaz said...

Wslm akak^_^ .hehe.rindu akak jgk.da lama x g blog akak.ti leh bw.tima ksh akak : D

Cik Itah said...

salam. wahhhh..semoga murah rezeki :)

plain83 said...

yanaaa~~~ X3

hehe dah agak dah ni mesti menyepi lama sebab busy berbisnes keknya yang comei2 itu... ohsem!

huhuu kalo ai duduk tak jauh dari yana, bleh ai order tiramisu atau cheese cake yana... huhuu~

adrianna syaz said...

Plain.hehe.lama x smbng2 ni.hehe.nti sya brknjung ke blog plain eh..mis u.hehe.tu la.mai ipoh mai : D

adrianna syaz said...

Wslm cik itah..tima ksh.hehe ^_^

Jazz Lover said...

Pandainya sis masak. Jeles ai. Heheh.

adrianna syaz said...

Hehe.bleh la sikit sikit.kna blajaq lg ni ^_^

Puan Kutu said...

semoga makin murah rezeki.rajin2 skit update blog..:)

Bbwana adienia said...

salam..

rindunya dekat yana..lamanya menyepi ek..alhamdulillah bisnes semakin berkembang..paling best sebab biz yang dibuat adalah minat..teruskan dear..

Khir Khalid said...

Assalam... lama tak nampak.. ehehee mcm jumpa je pulak. Apa pun, didoakan semoga segalanya berjalan lancar & terus sukses.. Salam ceria.. :)

Gee Lion said...

akhirnya, muncul juga awak.. huhu.. salam raya cik adrianna.. harap awak ceria sokmo di mana saja awak berada.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...