Saturday, 8 November 2014

Coklat Coklat



assalammualaikum..selamat sejahtera..

dah macam biskut ja entry aku kat blog ni kan?huhu..maafla..sebab memang aku sibuk..nak bw blog kengkawan pun tak sempat.ada juagak aku jenjalan cuma tak sempat nak tinggaikan komen.huhu..entry kali ni aku nak letak gambar gambar coklat coklat ja.hehe.nak buat satu satu entry pun tak sempat..jadi aku laetak ja gambar sekali bebanyak eh..

ni semua gambar gambar dessert yang aku buat untuk tempahan custemer.sampai mak aku pun pening tengok aku ulang alik keluar dalam mik gambar.huhu..


brownies badam dengan coklat chip


biskut coklat cip ala ala famous amos la sangat.haha


tiramisu perisa nescafe..tetiba..huhu


muffin coklat dengan coklat cip


brownies kosong ja...

nak kena improve lagi aku punya persembahan ni.hehe..kena bagi lagi kemas dan bergaya lagi ni.hehe..kepada kengkawan yang sudi datang blog aku lagi tima kasih tau..aku cuba ja bw blog kengkawan..aku sekarang nak menaip pun idea kurang.hoho..jadi kengkawan suma tengok la gambar bebanyak eh..hehe..





21 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik Syaz....sedap2 semua biskut adik buat....coklat akak suka ..hehe...

Ezy Loy said...

menggoda betol gmbr..
sedapnyeeeeeeeeeee

Ezy Loy said...

menggoda betol gmbr..
sedapnyeeeeeeeeeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

dear brape hrga brownies badam?

Asha Lya said...

Lmanya x nmpk syaz d blog, msh mgingati lya tak hhehe..mggoda sungguh mknan d atas

Dilaella Ella said...

semua sedap-sedap, moga bisnes bertambah maju :)

Dilaella Ella said...

semua sedap-sedap, moga bisnes bertambah maju :)

Gee Lion said...

lama tak nampak awak.
mana pergi?
harap awak sihat2 aje.. ^_^
buat cokolat tu jangan lupa orang kat sini ye.. hehe.. ^_^

Khir Khalid said...

Assalam.. lama rasanya tak mendarat ke blog yg menyelerakan ni.. Mmg best tengok.. sedap. All the best Syaz.. :)

norhidana miswan said...

sanbil tgk sambil telan liur... coklat di mana2

harga obat ace maxs said...

THANKS

HeNRieTTa JoSe said...

brownies coklat chip badam...yummy...

Hafiza AizZawa said...

pos sikit.. Fiza pun wat entry dah mcm biskut chipsmore.. kejap ade kejap takde..

plain83 said...

arrr tiramisu... comel dan menggoda! HuH!! X3

Jazz Lover said...

Sedap2lah. Jadi teringin pulak nak merasa terutama biskut tu.

Affy Afiqah said...

ahhhhhhh geramnyeee tengok brownies tuuuu!!

Cik Iman said...

alamak sedapnya

Vee Sandi said...

geramnya tgk tiramisu tu ....

memmet lenggeng said...

memangnya nampak cantik. dan pastinya sedappp

Angah said...

lama tak nyinggah...

ewanthology said...

terliur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...