Tuesday, 17 February 2015

Pulau pangkor..sekian lamanya..



Assalammualaikum..selamat sejahtera.

Lama aku tak tulis entry pa kan..huhu..dengan alasan yang sama..aku bz sikit..hehe..ni baru ja start cuti..jadi aku boleh mula buat entry dengan jayanya..arap semua kawan2 yang folo blog aku ni..masih lagi sudi singgah2 kat sini..:)

Entry arini..pasai short trip aku dengan kengkawan pegi pulau pangkor..setelah sekian lamanya aku tak pegi..huhu..rindu..rindu..tak jauh pun dari ipoh..1 stgh jam sampai..layan je la gambaq yang aku amik aritu eh..


Cam biasa fefeeling cambest.haha


Matahari da nak terbenam..


Cantik bangat


Model upahan..haha


Kengkawan aku yang amat gembira sekali bermandi manda..


Modai amik gambaq..:)

Best jugak pegi pangkor kali ni..walaupun kejap je..sebab kawan2 chinese aku da nak balik kampung sambut chinese new year.sempat jugak snorkeling tengok ikan2..aku sonok sangat trngok ikan makan roti sampai rasa nak duk situ ja..haha..


Muka kekekanak ribena..hehe..lenkali sila buat pakej percutian lagi ya..saya mau join.,hehe..





12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syok kan bercuti ngan kawan2

Angah said...

hey..angah pun baru balik dari Pangkor....

norhidana miswan said...

akak dr bujang sampai anak sorang duk la kata nk pi pangkor tp tak pi jgk pun huhuhui.... syok jgk kan walaupun dekat...

lama betul menghilang...

aizamia3 said...

Bertahun dah rasanya tak pergi ke sana..

dak-eiza said...

yuhuuu...lama nye hilang, pi mana?
sihat tak?

akak tingin nak pi pangkor tapi tak berpeluang lagi...

Bbwana adienia said...

assalam dear..

lamanya menyepi..sibuk sangat ke yana? rindu la nak singgah sini..

Bbwana adienia said...

bestnya jalan2..boleh la hilangkan stress kan :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam adriana,
waaaaaaaaa
nampak best pulop dah pangkor ni
nak kena terjah niiiiii he3

Khir Khalid said...

Bestnya bercuti... salam ceria selalu syaz.. :) :)

plain83 said...

yanaaaa~ XDDD

hehee waaa nice pics... dah lama tak visit pulau pangkor, sate ikan kat situ sedap kan? ;3

Qaseh Vee said...

sis juga rindu dengan pangkor . dah lama idak ke sana ... teringak lempeng kelapa kat sana ...

Anne Nurain said...

pernah p pangkor tapi satu malam ja, esoknya balik.. tak puas sangat.. dah la ujan je, memang takleh buat apa pon.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...