Thursday, 19 February 2015

Kek Kek Tema Frozen



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Terima kasih kat kengkawan yang masih lagi sudi snggah kat blog aku ni..bahkan adajugak yang aku cek2,tak buang pun aku dari bloglist diaorang..huhu..terharu aku kejap okk..tq tq..

Sebab aku dah lama tak bersiaran,jadi banyak gambaq2 kek yang aku simpan dalam tepon aku ja..simpan buat perkasam..haha.aku pun tak tau kek tema2 frozen ni dah tak up to date atau tak..macam dah lama dah kan.huhu..ni semua gambaq2 kek tema frozen yang aku buat sepanjang pertapaan aku dari berblogging.hehe


Aku bangun 5 pagi untuk siapkan kek ni ok..buat sambil mata nak terpejam..haha


Kek black forest dari kawan wechat tuk anak sedara dia


Kek strawberi dengan tema fozen tapi warna pink ok..hehe..

Aku sekarang ni tengah berusaha untuk belajaq buat border kek dengan lebih kemas.nak pi kelas mahai aku mana mampu.hahaha.jadi aku belajaq kat youtube.boleh ja..janji ada minat...jadi ala lagi..jom ulang video yang sama sampai lebam..haha..



12 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yana.wahh.cantiknya kek adik buat....

Rapunzel Cikilolo said...

hai hai...

welkam back

Amanina Mads said...

sedapnya kek frozen.. lama xdtg singgah blog syaz.

jemput join mini GA by Nina + Anies

Ezy Loy said...

telan air liur je tgk gmbr kek..
sdapnyeeee!

Puan Kutu said...

Tudia budak2 mmg suka tens frozen.nmpk OK je boardernya. Selamat belajar lg ye dengan lebih mendalam,betul tu klu ada kemahuan,dekat YouTube pun ada Jalan.hehe

plain83 said...

...do you wanna build a snowmaaaan?~ ;3

cantik kek2 yana buat tu, nampak kemas je ^^

Qaseh Vee said...

org klu berseni dan kreatif , x belajar pun dah blh . tapi klu mcm sis ni , imaginasi lain tgn lak buat lain ... adeh ...

Bbwana adienia said...

wah dah makin cantik dah deko yana kan..pelan2 belajar..pasti lebih cantik..wana pun belajar dari internet ja..yang penting rajin cuba dan ada kesungguhan :D

Bbwana adienia said...

kalau jadi baker memang macam tu..buat kek tak tentu masa..hehe

cEro said...

Anak sedara aku suka betul dgn Frozen...
Hari tu besday dia demand nak kek Frozen muka Elsa...
Tapi....



...dia lelaki. (T_T)

Affy Afiqah said...

sekarang mcm2 boleh blaja dr internet kn...ika pun blaja msak ke apa semua yg mana tak tahu tu kalau malas tnya mama ika google ja hahaha

CikSiti said...

Rajinnyaaaa.....cantik pula tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...