Saturday, 21 February 2015

Painted Swiss Roll Cambest..



Assalammualaikum dan selamat sejahtera..


Aku nak post entry semalam sebenarnya..tapi sebab aku sibukk..hoho..tak jadi..jadi aku post arini..takde cerita apa pun..maklumla aku nk bukan pandai nak tulis entry pepanjang ni..jeles aku dengan kengkawan yang pandai tulis entry pepanjang..huhu..ajaq saya sikit geng..hehe.

Arini saja nak bagk kengkawan tengok gambaq painted swiss roll yang aku buat aritu..percubaan pertama..agak menjadi jugak kut..kembang idung aku kejap..hahaha..ini dia ini dia..



Swiss roll kebanggaan.haha..

Pasni aku nak try lukis gambaq lelain pulak..kalau menjadi nanti,aku buh gambaq kat sini ok.kalau ada kengkawan yang nak resipi swiss roll yang gebu dan tak guna teluq yang banyak ni dan gerenti jadi.nanti aku rerajin,aku post eh..ok..aku nak wat keje sekejap..hehe..karang baru nk blogwalking..




15 comments:

Asha Lya said...

Asalam syaz. Lma btl myepi dari dunia blog erk..

Zuhaira Nasrin said...

cantikkk laa.nampak kegebuan tuu..nnti share la resepi..hehe :D

Bbwana adienia said...

rajinnya yana buat swiss roll bercorak ni..cantik..wana x terbuat lagi sampai skang sebab 1st trial hari tu x menjadi..

Aqilah Azmi said...

aaaaaaaa rindu kak add! hehe

suka suka said...

Assalan Yana.. makin expert membaking ya... tumpang seronok tengok hasil Yana

anajingga said...

Miss you so much Yana, wah cantik dan comelnya,sayang nak makan huhu :)

Affy Afiqah said...

kalau buka blog ni tak sah tak geram tengok baking2 ni hahahaha haishhhhh

meh sini nombor, senang nak order ahahahaha

plain83 said...

comeinya swiss roll storoberi dia~ X3

Sally Samsaiman said...

hoi kakak! sedap nampak...hahahaha...meh la turun KL...kata winduuu~

Qaseh Vee said...

resepi swiss roll tanpa telur yg banyak ? nak nak nak ...

ewanthology said...

boleh pergi jauh :-)

Puan Kutu said...

Wah comelnya.nak resepi!

CikSiti said...

Cantik.tolong buat gmbaq thomas hehe.

ezyra daniel said...

cantik nye..pandai awak buat.. macam mana la ni nak buat ye hehe

Rapunzel Cikilolo said...

comelnye.
nmpk berselera nak makan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...