Sunday, 22 February 2015

Gambar2 Kek Pandan Layer



Assalammualaikim.,selamat sejahtera..


Cuti cuti macam ni aku tak tau nak buat apa..huhu.,jadi aku belek2 nak diy menda untuk dijadikan hiasan kat rumah aki ni..tapi aku tak tau nk diy apa lagi..hoho..nanti kalau aku da terpikir nak buat apa..aku up entry ok..untuk entri sekarang..aku nak tunjuk sebahagian gambar gambar kek pandan layer yang aku ada buat..


Strawberi bertaburan..hahaha..konon nak fefeeling cam salji okkk..


Ni kek pandan terlebih hijau..suka sangat dengan hijau aku ni..


Ni pulak kek pandan terlebih nyok kering..teruja sangat masa tabuq tu..hehe..

Aku kena improve lagi deko2 kek aku..kena cari style deko yang simple dan tak sarat sangat..baru best.hehe..okla..aku nak start buat diy ni..jap g aki nk bw blog kengkawan..


13 comments:

Asha Lya said...

Tgk kek ni mcm x nak d mkn, nak wat prhiasan je hihi

eita said...

sayang nak makan kalau kek lawo sangat...hehehe

anajingga said...

semuanya cantik-cantik yana, warna lembut bak salju.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Aih bilalah yui dpt order.. ad dlvery x?

CikSiti said...

Slm..thanks follow blog saya..wah wah ada kek snowwww..nnt boleh order nih

Khir Khalid said...

Cantik tengok kek2 tu.. sayang pulak nak makan.. :) :)

Ija Rased said...

yummy

Ummialyaanas said...

my peberet pandan layer..
cantik dah tu kak..hehe
*salam kenal*

nohas said...

putih dan hijau..kombinasi yg menarik..

suka kek lapis pandan..

Fazleyatul Aini said...

jauh nya nak orderrrrr

Bbwana adienia said...

wah, teruja wana tengok kek pandan layer yana tu..cantik sangat2...tahniah..makin masyuk order ni..moga tambah murah rezeki dear :)

Nooriah Abdullah said...

salam kenal dari kaknoor singgah follow tengok kek yg cantik menarikss

Kathy R'bain said...

Cantik sangat la sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...