Saturday, 22 August 2015

Cerita cinta.Hehe..



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku kat tempat keje ni..cuba2 nak menaip balik kat blog aku yang ensem ni.haha..aku betui2 dah takdak idea macam dedulu..tulis ja..dengan panjangnya..sekarang idea tandus..haha.,


Muka takdak idea.hehe..

Sekarang aku banyak habiskan masa dengan keje..tempahan..jarang kuaq jugak pun.,segala kekecewaan aku dulu..dengan @AA semua dah abes.hehe..kalau tak dulu entry kecewa penuh ja kat blog ni kan?tensen ja bila tengok balik.haha..tapi memang semua rasa tu hilang dengan masa..walaupun agak lama untuk aku biasakan diri aku tanpa dia..dari kosong..,dia tinggalkan aku..aku semangat untuk bangun balik..sampai la aku yang sekarang..aku bersyukur jugak sebenarnya dia buat aku macam tu..kalau tak selagi tu aku mesti tak berdikari dan tergantung kat dia ja,,.


Lepas dengan @AA aku kenai dengan @MNS dia orang yang banyak bantu aku untuk bangun balik dari segala kekecewaan..dia bantu aku dari segala segi..aku tak mungkin dapat balas budi dia kat aku..memamg aku berterima kasih sangat sangat kat dia..walaupun kami tak lagi berssama..aku tetap doakan kebahagiaan dia..sebab dia memamg orang yang sangat banyak membantu aku..tima kasih @MNS ^_^



Sekarang..@MSR yang ada dalam hati aku...perkenalan yang bermula sebab idung dengan kasut converse ja..ati aku betui2 terpikat dekat dia..walaupun tak pernah jumpak..pelik kan?..bila dah jumpak..semakin la aku tak leh lupakan dia,.aku tak cari orang yang sempurna tuk bahagiakan hidup aku..aku cuma nak aku tenang dengan hanya memikirkan pasai dia..dan aku nak dia jadi semangat untuk aku disepanjang jalan hidup aku..


       Kita memang takkan jangka siapa yang kita akan jatuh cinta..siapa yang akan buat kita terluka..cuma kita sentiasa kena redha dengan ketentuan yang ditentukan..dan jangan cepat mengalah untuk terus jatuh cinta..walaupun cinta terkadang memeritkan lebih dari membahagiakan..aku tetap akan terus mencari cinta yang akan buat aku bersemangat dan tenang disamping dia..

Aku cuba bw blog kengkawan nanti eh..pastu pelan2 aku letak resipi2 balik,lukisan2 aku..hehe..arap ada lagi kawan yang sudi singgah2 sini ^_^tima kasih...





13 comments:

Asha Lya said...

Insyallah da klpgn pasti Lya singgah cne, suka tgk deko2 kek yg syaz buat

Dilaella Ella said...

sabar eh, apa pun saya sentiasa doakan kebahagiaan Adriana ^^

paridah said...

pengalaman penuh memori indah kan adriana.

husna zahidi said...

kalau boleh nak teruskan dan tak nak ada apa2 halangan dah.. berdoa jelaa yg termampu kan..:)

Nastyna said...

So happy to see u!! :dD:D
Yes, itu semagnat yng kita mau, u are one smart lady ;)

cEro said...

Semua kenangan yg kita ada patut digunakan sbg pengajaran utk masa depan.
Yang penting pengakhirannya ialah bahagia, tak kisah jalan macam mana yg kita teroka :)

plain83 said...

pewwit pewwittt~ ;3

tenku butang said...

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

Mysara Ab Rahman said...

Yang lepas tu biarkan lepas..msti ada hikmah dsebaliknya

Angah said...

alhamdulillah...semoga bahagia berpanjangan..

Sahrizan Jamaluddin said...

Tentang SHRZN langsung takde...emm

Leeza said...

In shaa Allah.. yg terbaik selalunya dtq lewat ;)

asha hana said...

Semoga rasa bahagia ini berpanjangan. Alhamdulillah. Dr kecewa yg lepas itulah yg bangkitkan kita. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...