Sunday, 23 August 2015

Kek kek



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Selamat berhujung minggu.arini aku cuti..tapi macam tak cuti..sebab kemas2 rumah.bersihkan apa yang patut kat rumah..ni pun tak abes keje lagi..hehe..aku curi tulang kejap taip entry dulu..ni aku letak gambaq2 kek yang ada aku buat untuk bulan ni..


Kek coklat


Kek coklat dengan buttercream


Kek coklat dengan deko fondant sikit


Kek coklat dengan cream cheese

Aki duk cuba usahakan lagi deko2 aku..dengan tulisan atas kek..hehe..ketaq2 bila tulis kekadang ^_^ nanti2 alu letak resipi pulak eh..

11 comments:

anajingga said...

syaz,semua kek coklat tu menggoda jiwa raga kak ana :)

CXopportunities said...

tetibe rs nk makan kek. Huhu

Dilaella Ella said...

tergoda tgk semua kek tu.. ^^

Asha Lya said...

Aishh lawa2 deko kek syaz, nnt letakla resepi kek mudah

norhidana miswan said...

makin lawo dik.... teruja nya akka

Nastyna said...

sukaaaaaa... tak dapat merasa, dapat cuci mata pun jadik la :d

eita said...

waaa..sedap nyer....pandai nyer buat...comel sangat..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...sedapnya kek kek tu dik... deko dia pun cantik2...

Aefa said...

kek frozenn. hikhikkk

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

cahya said...

halo terimakasih informasinya salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...