Friday, 16 October 2015

Kek kek lagi



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Salam jumaat..aku taip entry cm biasa...macam chipmore lagi..hehe..banyak sebenarnya cerita aku nak kongsi..resipi pun banyak yang aku nak share..cuma aku sibuk sangat sekarang ni..huhu..ni pun curi2 taip entry kat tempat keje..bhahaha..aku tunjuk gambar2 kek yang aku wat ja ni eh..nanti2 aku tulis pepanjang..kongsi resipi plak.. ^_^



Kek coklat dgn coklat ganache


Brownies dgn almond dan choc cip


Kek coklat dgn kek pandan



Kek coklat lagi.. :D

Aku tengah usaha belajaq deko2 kek..hehe..




8 comments:

norhidana miswan said...

dah makin berkembang maju nampaknya.... blog pun dh jarang2 di update huhuhu

Mime MF said...

kek..kek..nyum²..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk..huhuuh

Bbwana adienia said...

Byk order tu..deko pun cantik2..tahniah yana

nana kimie said...

tertarik dengan yang last tu. sedapnya !^^

Nafira usof said...

telan ailio nengok kek2 nye.

Cik Kumbang said...

wow cantik2 semua
ck buat kek togel gitu je
deco2 blum berjaya hihi

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my

obat hiv aids said...

MAAF BERBAGI INFORMASI PENTING NIH BERBAGI ITU SEDEKAH
MANFAAT KHASIAT BUAH MERAH PAPUA
Info lengkap dibawah Mampir ke Blog saya yah
>> Kami menyediakan buah merah segar <<
>> Cari tahu manfaat khasiat buah merah <<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...