Tuesday, 8 December 2015

Lukisan Lavender



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Semalam cerita pasal pokok2..arini nak cerita pasal lukisan aku pulak..sebab semalam takde order kek lepas balik keje,aku rerajin melukiskan balik,hehe..lama tak melukis ni..try2 la balik melukis..


Lavender..hehe..20 min siap..conteng2..



Ni yang lukis aritu.aku memang suka lavender.hehe

Terasa pelik ja memula melukis lepas lama tak melukis..haha..selalu duk pegang kek ja..nanti aku nak melukis atas kek pulak ^_^ 

Terima kasih kat kengkawan yang masih sudi datang kat blog aku ni eh..pastu siap tinggalkan komen2 lagi,hehe..tima kasih bebanyak tau..love you.,haha..





13 comments:

norhidana miswan said...

org kalau mmg ada bakat melukis nih... conteng2 dh jd lawo... mau kalau akak lah... jd resaksa gaknya sedangkan niat nk bt lavendar hehehe

Nurzakiah Hanum said...

:)

nohas said...

suka lavender..sabun mandi, fabric softener semuanya bau lavender..suka jg purple colour..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Pandainya melukis..
Cantik lukisan bunga levender tu..
Kalau akak yg keras tangan ni..
Mahu jadi pokok kelapa hahaha..

HeNRieTTa JoSe said...

20 min je? klu rietta 20 thun pown blom tentu jdik lukisannnye....xreti rietta....

Ren Oh. said...

fuh dasatttt. orang ade free hand boleh ler. kalau sy x jd2. haha.

plain83 said...

Cantik! Teruskan melukis tau ;3

suka suka said...

Melukis masa sekolah ja.. 30 thn tak melukis.. cantik lavender2 tu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dilaella Ella said...

saya pun suka lavender juga..cantik lukisan :)

acu yuhan said...

hi nice sharing done folo, folo me back ;)

eita said...

comel sangat..akak pun minat melukis tapi tak pandai melukis..lukis katak jadi burung..heheheh

Cik Itah said...

pandainya melukis. cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...