Thursday, 27 June 2013

segmen bloglist julai blog paly


Assalammualaikum..selamat petang..

Saya join segmen blogger paly :D


Click banner untuk join

Saya baru berblogging dan harap dapat la masuk dalam bloglist blogger paly untuk bulan julai ni.hehe..(dengan penuh harapan..cewah..)


(^_^)


14 comments:

hainom OKje said...

Selamat bersegmen!

adrianna syaz said...

Trima kasih okje..:D

Farhain Azmi said...

singgah sini jap. Yong ada tag syaz kat entry ni

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/06/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

adrianna syaz said...

Huu..bru baca komen yong..sibuk masak kuih td..baik2..sya g kt entry tu yong..

amir rofie said...

Macam mana nak join? Saya click pada banner tapi link bawa saya ke image dan bukannya ke link untuk join segmen. :).

Remy hazza said...

all the best!!!

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen... :)

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

adrianna syaz said...

Huhu...sya ingat da mnjd da backlink sya..huhu..kna blaja lg le ni...

adrianna syaz said...

Ttq abg remy :D

adrianna syaz said...

Wsalam mia..trima ksih sdi snggah kesini :)

adrianna syaz said...

Terima kasih hatimi :D

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. =)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...