Wednesday, 31 July 2013

Meniaga



Assalammualaikum.selamat malam..

Tima kasih kat kengkawan yang sudi lagi singgah2 ke blog aku ni..aku sibuk wat kuih jadi masa agak kurang tuk blogwalking blog kengkawan..maaf sesgt...nak tunjuk gambar kedai aku kat bazar ramadan kat ipoh ni...



Tu sajala kuih yang aku dengan amy buat...tu pun sampai tak cukup tido..huhuhu....samosa dengan popia tu adik aku yang buat..bekas ben 10 tu,mak aku yang kasi...wat bekas duit.hohoho...lawak la..hari ni jualan agak kurang2..sebab panas kut..aku g niaga kul 4 lebih sampai pukul 7..balik rumah pukul 8..sangat letih...kuih apam polkadot sangat glemer kat sini..jadi sok aku dengan amy kena la wat lagi...huuuuuu......

Kepada kawan2,nanti aku bagi resipi apam polkadot eh.. (^_^)


19 comments:

Nastyna said...

Selamat berniaga dear, semoga murah rezeki dan bisnes makin mantap.

lia said...

teringat2 kuih kole kacang...

Deqla Manjew said...

mmg bz bebenor ni.. siap meniaga kat bazar.. rajinnye buat sendiri...

eita said...

rajin nyer berniaga..bagus lah..moga suksess sokmo..

wantie said...

Rajinnya berniaga. Moga dimurahkan rezeki dan di berkati Allah..

tak pernah lagi kit aberniaga tau

el said...

rajin sungguhlah meniaga kuih
respek sungguh
el pun rasa2 nak meniaga ramadan ni
tp tulah rs xmmpu kut
sbb kerja lgi anak lagi hahaha

Kesuma Angsana said...

wah rajin sungguh lah, tabik spring !

Cik Mun said...

lama jgak xmakan samosa ni..

Norhasniza Khalid said...

rajinnya dia berniaga... gud luck..

izan mama mia said...

wah berniaga rupanya
banyak untung ni

dak-eiza said...

Misti penat kann
Org niaga mmg selalu kurang rest
Untung besau blanje kite heh
Hihi

Kathy Rbain said...

sis..jom baca ni..
http://resipidarihati.blogspot.com/2013/08/vip-blog-julai.html

Masha Meisters said...

banykanyer kuih....
kuih semua tu buat sendiri ke? fuhhh....terbaik! hehe'
go go go

adrianna syaz said...

Tima ksih nastyna...:D

adrianna syaz said...

Sedap kn..hehe

adrianna syaz said...

Mmg bz deqla...huuu...rajin sikit2 je ni..heee

ayut said...

berniaga yer...jual kuih untung kan...mesti ad yg beli..hihihi...byk jgk tu buat sndri yer. :)

Hatimi Tahirruddin said...

ooh baguslah tu meniaga kat bazar...nanti time raya best sikit sebab ada duit lebih....hehe

Sya Mimie said...

awk niaga kat ipoh kat mana??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...