Saturday, 6 July 2013

Segmen pencarian bloglist mieya atiera



kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

28 comments:

ahmad said...

waa.. rajin join segmen yer... btw jom exchange link.. sy masuk kan awk dlm bloglist sy and awk masuk kan sy dlm bloglist awk.. amacam deal??

hehehe

thanks

Karukord jagau said...

salam singgah....terima kasih kerana sudi follow blog saya....
saya dh follow blog awak juga... (^__^)

eita said...

lambat lagi kan..nanti nak join jugak

Cik Mun said...

hoho..goodluck ye..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Gud luck yer..:p

adrianna syaz said...

Sya cuba2 join segmen awk..hehe..

Baik..kita exchange2 link ya :D

adrianna syaz said...

Sama2 karukord..hehe :D

adrianna syaz said...

Jom join reramai eita..:D

adrianna syaz said...

Tima kasih cik mun hoho :D

adrianna syaz said...

Tima kasih akak :D

Mizz Aiza said...

selamat bersegmen dan good luck adik.. :D

Adhie Sunan Saifuddin said...

salam singgah sini...meninggalkan jejak... Good LUCK untuk segmen ni... :)

adrianna syaz said...

Tima kasih akak :D

adrianna syaz said...

Tima kasih adie..sudi singgah :D

Lime Dotmy said...

slmt bersegmen

My recent post : Lukisan 3D yang Menakjubkan

Arina Shamsul said...

assalammualaikum :)
datang dari segmen deqla :) done follow :)

moga segmen mieya berjalan lancar dan berjaya :)

Mieya Atiera said...

Thank you sudi join segmen Mieya. Senarai bloglist akan diupdate selepas tamat segmen. BTW, goodluck and wishing you all the best!

adrianna syaz said...

Tima kasih lime :D

adrianna syaz said...

Waalaikummussalam arina..tima kasih folo :D

sya dah folo arina kembali

adrianna syaz said...

You're welkam mieya..arap2 leh masuk bloglist mieya :D

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. =)

hainom OKje said...

Inilah masalahnya OKje ni malas nak join segmen!

Remy hazza said...

gud luck.....

adrianna syaz said...

Tima kasih mimie..:-)

adrianna syaz said...

Sya pun klu segmen yg suruh backlink tu mmg x reti KA.tp klu yg suh copy html cenggini..sya tau.hehe

Deqla Manjew said...

rajinnye dia join segmen.. selmt bersegmen... =)

Che Siti Maryam said...

Dari segmen yg sama dan follow sini :)
jemput ke blog yam

http://csmaryam.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

Nadya Dyana said...

dari segmen yang sama hehe
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

jemput singgah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...