Monday, 21 October 2013

GA OKTOBER 2013 NURUL YUI



Asslammualaikum..selamat petang..


Wuuu..line tenet teramat la slow....aku sampai pegi duk bertinggung kat depan longkang rumah punya duk cari line tenet..huhu.tekanan.nak bw blog kengkawan pun pelan pelan je ni..huuu

Mari mari...kita join ga dari yui..gigih aku pun nak join jugak..hehe..



Banyak hadiah hadiah menarik yang ditawarkan..jadi jangan lupa support dan join eh..

^_^






16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

Khir Khalid said...

Slmt bersegmen.. good luck..
sabar jelah dgn line tenet tu, in shaa Allah, nnti slow2 baik lah tu.. amin :)

Yumida Huda said...

all d bez sis
yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

diana said...

semoga berjaya..

Vee said...

wish u luck ...

Meyra John said...

Dari giveaway yang sama http://meyrajohn.blogspot.com/2013/10/ga-oktober-2013-nurul-yui.html

Che Rosliza Che Mat said...

Jadi sponsor jugak ke...hihihi

lovelyadibah said...

hey awak,kita singgah sini :) thanks yaa :)

Masha Meisters said...

go! go! go! good luck! :-)

Montana said...

tudia awat sampai dok tepi longkang cek oiii....heheh...apa2 pun post dapat dihasilkan.. ;-)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

gigih betul adik.. semoga berjaya.. akak singgah isi tabung.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck spnnsor..

mana tahu ada rezeki kan? hihi

izan mama mia said...

mg berjaya yew

Hafiza AizZawa said...

gd luck yer..

asha hana said...

gud luck dear. :)

Khai♥Rin : anies said...

all the best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...