Wednesday, 30 October 2013

Kawan2 Blog Nak Hadiah Tak?



Assalammualaikum..selamat petang..

Walaupun arini takleh tulis banyak,aku nak tulis jugak..tapi sikit je..ngeh..ngeh..lihat tajuk ya..


Hadiahnya..tak seberapa.hee.

Sebab esok aku nak pos hadiah hadiah fm yang ada kengkawan menang kat GA yui,jadi boleh aku pos hadiah ni sekali.senang je untuk dapatkan klip ni.komen je kat entry ni.lepastu nanti aku tulis tulis nombor atas kertas,letak dalam balang,godek godek dan ambil satu kertas yang ada nombor.(aku tak reti nk guna random apa bagai tu.haha).

Sila sila komen eh kengkawan..

Pukul 8 aku up entry bagitau sapa yang dapat klip comey ni eh..







53 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

aku nak.

comel-comel-comel...

Amyma Omar said...

saya nak !

Asha Lya said...

so cute la hehe..

dilaella Ella said...

saya nak hehe.. comelnya hadiah :)

Nurullai Abdullah said...

Okey, saya nak!!! Hihi

ain. said...

Nak. :)

J.Syazwana said...

KITE NAK NAK NAK! HAHAHAHA

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak nak nakkkkkkkk...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

kalau dapat best jugak nie..hehehe

asha hana said...

comel sweet je hadiah tu. nak jugak lah mcm nie ! nak3 ! haha

Puan Kutu said...

tomey macam ni sape yg tak nak..
dh komen syukur syarat kan?hehe

EZAN IDMA said...

nak nak nak

Cik Itah@RRP said...

nak nak nak!

Risha Melon said...

hee comel nye . nak !

Kisah Si Dairy said...

comelnya...untunglah sape yang dapat tu kan..

aznor ibrahim said...

comeyy..sy nak :)

Khai♥Rin : anies said...

Kalu garfu tu bleh jg gn utk mkn mi...sy nkkkkkkkkkkkkkkkkk

Btw tqvm

mama_ka0ri said...

nak jugak!!
comel..:)

Mieya Atiera said...

alololo.. comelnya ya amat.

Deqla Manjew said...

x ksh la hadiahnya.. janji rebut dulu peluang... hihi.. sy nak!! =)

Miss Anonymous said...

Saya nak http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/

Isabel Diaz said...

Saya nak http://angellovesoldier.blogspot.com/

Sya Mimie said...

comelnya.. hehehe.. nak ke xnak eh?? haha.. :p
goodluck tuk yang dapat.. =)

LienLiendot said...

nak! :D

nanakimie said...

nana nak:)

eMMe said...

ala cutenye wood klip tu, dpt kat twin, mmg jadi mainan dia la jwpnye, hehehe...

suka suka said...

Nak juga!

PakcikLie PCL said...

PCL nak jugak..

Rasp said...

sweet and cute jer gift tu...
i maluuuuu tapi maaaauuuuuu hehehehe...

Miss Dilla said...

bismillah...sy nk jugak :)

Kakzakie said...

Waahh.... dah ramai dah yg suka.. Fuuhhhh!! kalaulah kakak dapat hihi..

JunAina said...

Comel je. kalau dapat akak pun nakkk...

Leeza Eelza said...

Sis nak! hehe

Bbwana adienia said...

kuit la..sya pun nak jugak..

Fiza Rahman said...

Nakkkkk ☺☺

Nafira usof said...

akak pon nak jugak.. hehehe

Rai Ourkizuna said...

nak jugak nak jugakkk...

Lieya Von Jay said...

nakkkkkkkkkkkkkkkk ^_^

~MommyAqilMedina~ said...

wahh comel!nak jugak..hihihi

Fazleyatul Aini said...

saya pon nak hehehe

Eyma su said...

mesti larh nak =D hehe

Liza Licha said...

op coz la nak :)

Kesuma Angsana said...

nampak comel sgt2 tu !

Nao Mei said...

akak pun nak juga dik...hihi

the malay male said...

bend free ni mmg jarang saya tolak klu org nak bagi :-)

Amanina Mads said...

comelnya hadiah.. taniah buat pemenang.. hehe

memmetlenggeng said...

comel jugak ye..

Aisha Fauzi said...

Saya nak ! Hehe :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Ana Diera said...

Dah lambat tapi nak http://arunahakirah.blogspot.com

jaakechik said...

jaa pun nak test nasib laa...kekeke..

www.jaakechik.com


p/s : nak guna random.org senang jerk, pergi jer ke http://www.random.org/ kemudian klik button generate kat bahagian kanan tu, pastu keluar ler nombor yg bertuah tu... :)

Khir Khalid said...

All the best ye.. salam rabu.. :)

eita said...

alaaaaa...tak sempat lah plok..huhuhu

Sally Samsaiman said...

tak sempat =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...