Wednesday, 30 October 2013

Pemenang Untuk Komen Kat Entry Aje



Assalammualaikum..selamat malam

Hehe..ramai kengkawan yang mengomen ni..best2..pasni leh aku buat ga pulak ni.hehe..ni nombor kawan kawan eh..aku dengan tekun tulis nombor kat kertas,gulung2 masuk dalam balang(balang doorgift kenduri kawen..ngee)




1) Rapunzel cikilolo
2)Amyma omar
3) Asha lya
4) Dilaella
5) Nurullai
6)Ain
7) Syazwana
8) Yui
9) Mrs secretary
10) Asha hana
11) Puan kutu
12) Ezan idma
13)Cik itah
14) Risha melon
15) Kisah si dairy
16) Aznor ibrahim
17) Khai♥rin
18) Mama kaori
19) Mieya atiera
20) Deqla manjew
21) Miss anonymous
22) Isabel diaz
23) Sya mimie
24) Lienliendot
25) Nanakimie
26) Emme
27) Suka suka
28) PCL
29) Rasp
30) Miss dilla
31) Kak zakie
32) Jun Aina
33) Leeza eelza
34) Bbwana adienia
35) Fiza rahman
36) Nafira usof
37) Raiorkizuna
38) Lieya von jay
39) Mommy aqil medina
40) Fazleyatul aini
41) Eyma sue
42) Liza licha
43) Kesuma angsana
44) Naomei
45) Malay male
46) Amanina mads
47) Memmetlenggeng
48) Aisha fauzi
49) Anna diera


Dan aku dah goncang2 balang tu dengan gembira2 dan ambil 5 gulungan kertas yang ada tulis nombor kengkawan secara rawak..dan inilah dia..pemenangnya...jeng jeng..


No 30 dapat hadiah klip comey tu.no 11,28,42,16, ada hadiah lain aku bagi nanti.tak jadi bagi sorang je hadiah.sebab ramai kawan kawan yang sporting join komen kat entry aku.aku amat terharu..hehe tima kasih bebanyak eh..kepada yang tak berjaya,nanti kalau aku buat ga,join eh,hee.aku bagi hadiah bebanyak lagi.

Kepada semua kawan kawan yng nombornya tertera tu,sila pm aku kat facebook aku ya(link fb kat atas blah kiri blog aku).bagi alamat dan no tel..secepat mungkin sebab aku nak pos esok paling cepat.






38 comments:

dilaella Ella said...

tahniah pada yang bertuah :)

izan mama mia said...

tahniah pd yg menang

eita said...

tahniah

nanakimie said...

tahniah pemenang2 :)

Lieya Von Jay said...

xdpt :(

Bbwana adienia said...

tahniah..

PakcikLie PCL said...

Ok , siap n thnks adrianna.

Sally Samsaiman said...

bila ni..? tak perasan pun -__-''

Nafira usof said...

Tahniah semua pemenang.

Khir Khalid said...

yeah.. terbaik.. tahniah kpd pemenang.. :)

Vee said...

tahniah keppada pemenang ...

MG schmidt said...

terlepas plak GA ni ..
tahniah pada no 30 :)

asha hana said...

huwaaa. hana no 10. dekat2 je. huhu tahniah pada yang bertuah :)

Sarah Talib said...

Best la...kepada yg menang tu..

Sarah Talib said...

Best la...kepada yg menang tu..

Cik Tieka said...

congratz too all da winner..bila lagi nak buat game mcm nih? sudi2kan lah masukkan nama si Cik Tieka ne..ekekeke :P

suka suka said...

Ada rezki lain..insyaallah..

nohas said...

Congrats pada yg pemenang..dapat klip yg cute..nanti buatlah lagi mcm ni..

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg bjaya!

Mia Liana said...

tahniah pada para pemenang..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah kpd yg bertuah..=D

Puan Kutu said...

oh tak sgka bertuah.dh lama tak terma hadiah dr blogger2 ni...tq in advance la ye.sabar menunggu hadiahnya smp.hakhak

akk pm address ye..:)

Deqla Manjew said...

xde rezeki.. huhu.. apapun tahniah pada smua pemenang.. ;)

Miss Brenito said...

aaaaa...daku lewat kerana tak berapa nak faham... so sekarang nanges lelaju please T__T

EZAN IDMA said...

tahniah kepada pemenang!

Leeza Eelza said...

tahniah pd pemenang:) wlpun x menang akk suka no 33 tu

E'in said...

eh? name ein xde? sedihnyeeeee :(

Miss Dilla said...

waaaa...rezeki bru kawen!hehehhe..thnaks awk! jap ye sy pm kt fb :)

dak-eiza said...

alaaaaaaaa
terlepas la pulakkk tsk tsk

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3!

the malay male said...

adehh..x kena plak

Fazleyatul Aini said...

tahniah yg menang *akak kuciwa* hahahaha

Rasp said...

tahniah pada pemenang...
yg best tu...
no akak diapit dek pemenang wuhuuuuuu... no. 28 & 30 :D

Azlan Strider said...

banyak gak penyertaan..tahniah kepada semua pemenang...

Regards,
-Strider-

adianiez AIDA said...

tahniah!

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah...tak sempat akak nak join hihihi

aznor ibrahim said...

dah anta msg kat fb..mgkin masuk kat folder others..tq dear! :)

memmetlenggeng said...

nama akak tak terpilih, tapi tercatat jugak, jadilah..ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...