Thursday, 10 October 2013

Memang Limit Follow Blog 300 Je Ke?



Assalammualaikum..selamat malam..

Aku baru je nak folo blog sponsor missflyfluffy bila kuar camni..huhuhu


Memang limit boleh follow blog 300 je ke?huhu..ada sesapa boleg bagitau aku tak ni?tolongla..aku bukan reti sangat ni..tak best la tak boleh follow blog bebanyak ni...



16 comments:

Aniq Bukhary said...

Aik.. Ada problem tu.. Habis yg blog lain sampai ribu follower tu ble plak?? hmm.. try admin google, kot2 dapat jawapan..

Tetamu Istimewa said...

Saya tak pasti pula hal ni. Tapi, kalau sign in terus dari blog blogger tu boleh kan?

Fizah said...

klu follow widget follower kat blog org tu blh je, takde limit pun..cuma kalu nk masukkan url dlm dashboard kita utk follow, itu yg dilimitkan..

adrianna syaz said...

@aniq Bukhary

Huhu..tula..pelik tu

adrianna syaz said...

@Tetamu istimewa

Nanti sya cuba en helmi :)

adrianna syaz said...

@Fizah

Oo..kalu kat add kut dashboard yg x boleh..hehe..tima kasih fizah :D

izan mama mia said...

mg masalah dapat diatasi.ada masalah kot

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kalau follow di situ memang limit 300 saja.. adik kena follow dia guna widget google friend connect..

lia said...

erkkk x tau la pulak ada limit...

TelingaBulat said...

ehh ade ke limit?mst awk ade tertekan setting ape2 ni

Rapunzel Cikilolo said...

maybe masa tu je kot error...

cuba follow sekali lagi...

kite pun tak tau ada limit mcm tu...

sebab rasa dh banyak blog yg kite follow...

huhu.

MaMa Rey said...

ada limit ke pla..sy pn tak tau ada limit mcm tu

Rai Ourkizuna said...

saya pun penah terkena.. baru tau yg kalau follow kat widget takde limit lepas baca komen..

memmetlenggeng said...

Yg akak tau, kalau kita follow secara manual, baru ada limit. Kalau nak follow bebanyak jangan guna menual, tapi klik follow terus kat blog yg nak difollow tu...

ayut said...

rasa setting ni..sbb sbln ni ada gak blogger yg jd gini...tp ayut rasa lbh dh kot 300 blog yg difollow :D

Aefa Aerisya said...

aefa tak pernah follow add kat dashboard tu hii.. lebih selesa guna widget :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...