Monday, 28 April 2014

Tart Telur



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Lama aku tak berblogging..bila mula balik..aku dah tak tau nak susun ayat macam mana dah ni..huhu..komen kat kawan kawan pun,apa ja aku komen..aduhai..maafkan la kalau ada komen2 aku tu memeningkan kengkawan tau.haha..otak aku ni banyak pikir sangat..tu yang ayat jadi tungging terbalik..huuu..

Aku ada buat tart telur haritu.jenuh jugak la..sebab aku beli acuan tartnya sikit.aku duk bersila dekat 2 jam duk buat crust tart tu ja.huhu..sakit pinggang aku..tapi ni aku dah beli penambahan acuan tart dah..ha..aku beli banyak terus..amik kau..muahaha..


Tart telur yang bersinar sinar.hehe

Tart ni kawan oder..kecik kecik je pun.aku buat tart ni sampai pukui 1 pagi ok..sangat bersemangat tart.haha..nanti nanti aku masukkn resipi tart yang aku buat ni eh..walaupun aku tau dah banyak dah resipi tart yang boleh digoogle..hehe..

Dan tak lupa jugak nk bagitau..kalau ada kengkawan area ipoh yang nak tempah kek ke,dessert ke,wechat,watapps,msg atau cal aku kat no ni 0135302058.jangan malu malu eh.hehe..nanti tak bz,aku bw blog kengkawan..



25 comments:

Asha Lya said...

lya tak prnah lagi buat tart telur..makan memang suka :D

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. wahh tart telur. nak sikit...

adrianna syaz said...

Asha lya..try la buat nnti mmg best..sbb lpas tu masuk dlm mulut..hehe

adrianna syaz said...

Sheila salim..hehe..ha mai2 umh..^_^

suka suka said...

oo my favourite... terus lapar ni..

Nurzakiah Hanum said...

sedap nie

MyCherita said...

woww..sedap tu... nak sikitt... ^_^

Cik Itah@RRP said...

salam. eheh terliur pulak tengok :D

hainom OKje said...

Suka makan tart tapi seumur hidup tak pernah buat Ad

Sarah Talib said...

Sedap2...nyum2

Fazleyatul Aini said...

ciss kalau dekat boleh order

Bbwana adienia said...

salam yana..

bestnya..sya memang x pernah lagi buat tat ni..blm berani buat..takut x jadi..huhu..

Rai Ourkizuna said...

memang bercinta nak buat tart shell ni.. lagi la kalau acuan sikit kan.. tapi akak kedekut nak beli acuan banyak..haha..

husna zahidi said...

feveret husna!! alolooo..sedapnyaa..

Kesuma Angsana said...

rajin betul & nampak sedap betul tart tu yer ! gigih buat tu smpai kul 1.00 pagi hehehe

Azhafizah Md Nor said...

pandainye buat tart..nampak sedap tu

Nastyna said...

wiii wuuu wiii wuuu datang mengadap mencari sebarng dua tart, semangat semangat tart kome yer, bak sikit.

Sally Samsaiman said...

I hate you..you...you...why you post benda sedap-sedap ni..heee~ :D

plain83 said...

nampak chomel n cedap~ nah hadiah *menabung iklan di sini* ;3

memmet lenggeng said...

Alhamdulillah..Sya dah okey..seronok rasanya..hmmm sedap tart tu

Mar Mansor said...

tart telur memang sedap..biasa beli je..tak pandai buat

Hafiza AizZawa said...

bila nak pos kt Fiza nie.. hehe

Lieya Von Jay said...

comel2 tart awak ni sya .. nak cikit

asha hana said...

tart telur? sedap ! haha

Affy Afiqah said...

kalau orang melaka nak order boleh tak agak2 hahahaha...COD ke kan kalau rajin pi perak nanti ;P

sya tukar number ea...mcm lain je rasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...