Tuesday, 27 May 2014

Cupcake Two Tone Roses Swiss Meringue Buttercream



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Kalau semalam aku letak gambaq cupcake yg aku deko bunga hydrageas guna swiss meringue buttercream tuk kengkawan tengok..arini..aku letak gambaq cupcake yang aku deko buat bunga rose two tone pulak..


Ada nampak kut kaler two tone tu..aku letak pewarna oren dengan merah



Saja buh gambaq rose betui sebagai perbandingan..boleh la kut kan..hehe


Kena banyakkan latihan lagi ni..tapi takpa..sebab aku memang minat sngat baking2 dengan deko2 kek ni..kalau tak buat kek sehari,memang aku rasa ngantuk ja.haha.kalau dapat wat kek,cergas ja la pulak..hoho.memang camtu ka?atau aku sorang ja yang beriya?hahaha..




18 comments:

Fazleyatul Aini said...

steady la !

Aqilah Azmi said...

nakkk TT_TT

Mia Kassim said...

Cantik .... :)

norhidana miswan said...

cantik dik oiiiii..... skrg nih keje sndiri or msh keje mkn gaji? dh boleh bukak bakery nih akak tgk

nohas said...

buttercream...sedap..dua2 cantik..single n double tone..

nana kimie said...

wah,hebat2!=) cantik dear!nak choc indulgence cake tu bolehhh...huuuu

Lieya Von Jay said...

tantek + tedappp nyumnyum

Khai♥Rin : anies said...

kecuq daa ayaq liuqqq

plain83 said...

cantikkkkk!! okey lepas ni buat bentuk sakura pulak please~ hehehe XD

Bbwana adienia said...

cantik tau yana buat..okey apa..

aTieYusof Family said...

Salam sis..memang cantik lah cupcake ros ni.. menjadi jgk bunga ros tu...mesti sedap! :)

Cik Itah@RRP said...

salam & hai. waaa..comelnya cupcake!

HeNRieTTa JoSe said...

cantik...and looks yummy too....

Mime MF said...

cantiknya...!! ada combination color tu lg cantik! heh:D

Nafira usof said...

Dik~ bertuah lah siapa kahwen dengan awak.. hari2 makan kek sedap2.. hehehe

Khir Khalid said...

Wow cantiknya syaz... terpesona tengok ros tu.. Nice..
3x lactacyd sini.. :)

husna zahidi said...

boleh kot apa, mmg boleh sgt ni kak..cantik!!

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya syaz buat..of course sedap ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...