Monday, 5 May 2014

Kek Sponge Coklat Keju Untuk Oppa



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


yaya..blog sudah tukaq2..hehe..takde keje aku ni kan?aku tengah kebosanan ja ni..tu cari pasal tukaq template blog dengan warna tu..hentam sajala..ni saja aku nak post gambaq kek yang ditempah kawan yang aku panggil dia oppa..sebab dia pun peminat cerita korea..terutama summerscent.hehe..


Kek sponge coklat keju

Aku tukaq kek tu letak kek sponge coklat.sebab oppa mintak macam tu.deko pulak.macam biasa,aku sesuka hati ja deko.ngeh2..campuq cream cheese dengan buttercream.alhamdulillah oppa and family cakap kek aku sedap.hehe..kembang idung..oder lagi nanti bagi diskaun eh oppa.hehe

Nanti2 la aku up entry resipi eh..lama rasanya aku tak letak resipi2 ni..huhu..maklum la bz..pastu buat2 bz..huhuhu..

P/S: betul  ke tak aku eja oppa tu..hehe..




27 comments:

Sally Samsaiman said...

I hate chuuu~ sally nak kek! nak kek!! :(

Affy Afiqah said...

perghhhh perghhhh..rasa macam nak pegi kedai kek sekarang jugak sbb dah craving...

adrianna syaz said...

I love you sally.hahaha..mai ipoh mai..sya bg kek kat sally.hehe

adrianna syaz said...

Ika..ha..jgn x pg..memlm cmni mkn kek..mmg nyum2.hehe

Iola said...

sedap nya.. huuuu

Nur Madihah said...

lawalah kek akak ni. Mesti sedap

suka suka said...

Baru balik dari Ipoh semalam... one fine day akak roger2 utk kek oppa :)

ezyra daniel said...

nampak sedap je..dah la ada cheese hmmm!

plain83 said...

hmm... tetiba rasa mcm nak pi beli tiramisu kat cake garden... hahaha ish... ;p

blogwalking sambil menabung utk yana~ ;3

Nastyna said...

Oppa kalau dalam German maksudnya Atok. muahaha
bila nak buatkan kiter kek ni laling?

Aqilah Azmi said...

nak gi ipoh right now!!!
hihihi nak gak mana aci ni ish :((

husna zahidi said...

sedapnyaa tengok kek tu..deko menarik..:)

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy.....coklat plus keju....meleleh air liur nie...hehehe...

Fazleyatul Aini said...

kencang bisnes weyh. gudluck !!

paridah said...

cantik keknya mesti sedap sangat nihh..

aTieYusof Family said...

Nampak sedap kek tu sis...wah! template sdh tukar..lebih fresh...hihi

Azhafizah Md Nor said...

kalau rumah dekat,fiza nak order gak syaz..sedapnye!

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya.. sukaaaa..

Hafiza AizZawa said...

OMG..OMG.. mmg sedap..pandai betui syaz deco cake... Fiza pun suke cite summerscent.. dah lama kot tak tgk.. tp serius mmg romantik giler kan...

Kesuma Angsana said...

teringin dah pagi2 ni, nnti nak suh Angah buat satu utk KA hehehe

Nurul said...

Cun deko kek tu... nak kek! nak kek!
ehehehe ^__*

Nafira usof said...

sedapnyeee.
sangat menggiurkan!

Sis Vee said...

nama kek pun dah mengiurkan . my anak buah panggil mamanya omma ... korea punya penangan !

Liza Licha said...

nampak sedap ni dear :) hihi.. oppa = korea sangat. h

Cik Puan Rara said...

betul lah dh tu.hhehehe

Khai♥Rin : anies said...

terliur ok!

MimahAjil said...

Suka tgk hasil airtgn awk....tgk je pn dh telan airliur tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...