Sunday, 1 March 2015

Kek Rainbow Rare



Assalammualaikum..selamat sejahtera,,

Minggu yang sangat sibuk lepas bercuti panjang chinese new year aritu..hari2 keje okk..huhu...sampai tak sempat nk buat entry baru apa..bw pun x sempat...entry kali ni pasai kek rainbow..yang aku buat haritu..sebab salah tengok tarikh,aku terpaksa kelam kabut buat..sampai 2 pagi..huhu..ngantukkk..


Inilah hasil kek buat 2 pagi..haha..aku pnggil dia kek rainbow rare..haha


warna warni sungguh 


Kek sexy..haha..


aku suka ja bila aku busy..kat tempat keje memang tak dapat melepak,,balik rumah sambung buat tempahan..tapi memang aku suka.bila aku buat kek,tumpuan aku kat kek je..menda lain aku tak pikir.hehe..bila kek dah siap,aku pun terus tido,bagus kan..?^_^ jadi kepada sesiapa yang rasa tensen2 tu silalah buat kek..hehe..pasti lepastu anda gembira ja..perut pun kenyang..sebab makan belen kek yang ada..haha

Ok jom jenjalan kat blog kengkawan ^_^





10 comments:

Kathy R'bain said...

Lama tak singgah sini..

Ayue Idris said...

mak aiii..sedapnye tgkkk..cantek :)

Puan Kutu said...

mmg colouful bal rainbow..tgok je dah terliur

Ahlam Miera Shafie said...

cantik+comel+nampak sedap... hehehe

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi isnin dik yana...cantiknya kek tu...warna warni....

norhidana miswan said...

aduh kul2 pagi ko bt kek tuh dik? klu mcm akak nih, kemahiran bt kek mmg xde camne nk bt kan...

Ezy Loy said...

rajn sngguh membaking..
hihi..
lawo kek!

nuyui a.k.a miss YUI said...

myelerakan sgguh tgk ni.. apa fb ya? rasa dah add dlu tp lupa nama fb..huhu

Kniedaz said...

memang rainbow sungguh kek tu...

Khir Khalid said...

Cutenya.. menarik.. pasti romantis buat pasangan bercinta.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...