Tuesday, 31 December 2013

Lukisan Daun Sesuka Kaler




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Hari terakhir dalam tahun 2013...tahun yang mencatat pelbagai kenangan..pahit dan manis..sentiasa redha aku menerima.aku start berblogging pun tahun ni la.masih baru lagi aku dalam berblogging ni.terima kasih atas persahabatan yang terjalin disini..aku amat menghargainya.

Semoga kengkawan semua dapat mencapai azam tahun 2012.kalau tak tu,tahun 2014 ni usaha tuk capai eh.azam aku tuk tahun yang akan datang ni?takde kut..aku hanya biar masa tentukan aje..takde sebarang perancangan pun..ngeh..ngeh..


Lukisan yang aku lukis tadi...hampeh sungguh pencampuran warnanya..hehe..aku tengah pening pening lalat sebab tak cukup tido lo..


Sketch sebelumnya..

Lukis lukis sambil dengar lagu big bang.hoho..aku tengok muka top je..kalau camni takde bf pun takpe dah ni.hehe..ok..selamat malam dan selamat tahun baru tuk semua..






Thanks To You



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku baru dapat berehat je ni..baru balik keje dan makan nasik..hoho..abes la diet aku.perut aku sakit la..rasa macam nak kena gastrik pun ada dah ni..adoi..harini walaupun letih..rasa okla jugak..kurang kurang aku ada kawan kawan yang boleh sembang sembang,gelak2.takde le aku bosan,duk pikir menda lain..tadi aku join join kengkawan aku menyanyi..hehe.menyanyi lagu ni..


Tinggi nada lagu ni..jenuh aku nyanyi..huhu..nasib baik macam sedap je sora aku..haha..(perasaan...hehe)

Terima kasih kat kengkawan blog yang masih sudi geng2 dengan aku.ni..aku amat terharu..walaupun aku tak bw blog kengkawan,kengkawan tetap datang blog aku dan sudi mengomen..terima kasih2..i love you all..hehe..


Dan sejujurnya..aku bersyukur dengan apa yang terjadi kat aku 2 minggu lepas..sekarang aku rasa lebih bersemangat untuk segala galanya..dan aku dapat kenalpasti siapa yang betul betul ambil berat pasal aku atau sebaliknya..

Dan untuk dia.. @AA..terima kasih untuk segalanya..dia mengajar aku supaya lebih menghargai diri aku,orang yang menyayangi aku..dan orang yang mungkin akan menyayangi aku nanti..ok..itu aje..saja nak menaip jugak..ngeh. ngeh..mari kita tido..mata sudah mengantuk..






Monday, 30 December 2013

Bamboo Sugar Cookies



Assalammualaikum..slamat sejahtera..


Aku tengah bw pelan pelan kat blog kengkawan ni..maklumla..line serupa siput..huhu..haritu aku tak abes post lagi gambar gambar sugar cookies aku kan..ni aku tunjuk lagi eh..


Sugar cookies bamboo

Hehe..aku main conteng je ni..aku ni memang takde keje kan..jadila..ada nampak rupa bamboo jugak tu..fefelling aku pelukis terkenal kejap..ngeh ngeh..apa penfapat kengkawan rupa blog aku yang terbaru ni..?menyamankan kan?mata rasa segar segar je ni..hehe..aku sangat suka ok..hujan tu tetap ada..tapi aku nak blog aku lebih segar,nyaman dan ceria..

p/s: maaf tau kalau2 ada kengkawan yang kurang suka dengan lagu yang aku letak kat blog aku ni..hehe..i'm singing my blues...hehe..



Green Green Grass By The River



Assalammualaikum..selmat sejahtera..



Aku tak tau nak letak tajuk apa..huhu..maaf kepada kawan kawan yang ada mengunjungi blog aku..aku private kan kejap..sebab aku nak tukar blog ni...aku tukar hijau pulak..sebab nampk menyamankan...aku tak bw sekarang seab aku sibuk kerja..nanti ada masa aku g blog kengkawan ok...


Terima kasih kepada kengkawan yang masih sudi datang ke blog aku eh..nanti aku postkn cerita cerita yang ada..sekarang ni aku dengan tido tak cukup..adoi..huhu..ok..ni aku nk siap siap g keje..karang aku bw blog kengkawan..



Wednesday, 25 December 2013

Kerlipan Cinta - Rabbani



Assalammualaikum..selamat sejahtera..







Hidayah .. Kerlipan Cipta Cintaku 
Harum Rembulan Mawar 
Dingin Dihakis Keseorangan .... 

Aku masih menghitung diri .. 
Kesiangan yang panjang 
Ingin mengisi hati 

Padamu kasih 
satukan aku 
Dengan rahmatmu 
Dengan Kalimah 
Malam Siangku 
Berliku liku 
Duri Dugaan 
Siratan Cinta 

Biar di jemala mentari 
Biar di bahu gunung berapi 
pasrahku abadi untukmu ..untukmu 

Ku kembara setia disisinya ... 
Ku inginkan Bahagia abadi 
ku impikan sentosa dibawaha naungannya 
selamanya

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/07/lirik-lagu-kerlipan-cinta-rabbani.html#ixzz2oQLY9y2k


La tahzan....


Tuesday, 24 December 2013

Makan Free Memalam



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aktiviti aku malam malam ni..tentu aku dah bosan duk rumah ok..huhu..nak start keje..tahun depan baru mula..jadi tadi sebab ada kawan yang sudi ajak aku jalan jalan,belanja makan makan,aku pegi je la..3 heroin ikut aku sekali..maklumla makan free..hoho..


Aku tak makan pun..aku amik gambar je..aku on diet ok.hehe


Ni heroin2 yang punya..aku tumpang sesikit je..tapi aku tak tahan tengok ayam tu..adoi..haha


Gambar lampu pun jadi amik..

Kena lepak luar je kut..full house okk..ramai orang.takpela..janji dapat makan free..tapi masalahnya balik tprumah,aku terus cari cari makanan..on diet apakah itu?hohoho..selamat bercuti semua..nanti baru aku bw blog kengkawan..orite..






Lukisan : Bamboo & Nature Quote





Assalammualaikum..selamat sejahtera...


Berputus asa perkara yang mudah..tapi aku memilih untuk terus berusaha selagi aku terdaya...



Sketch bamboo aku buat tadi masa duk menung2..huhu

'' A sensitive plant is a garden grew,
And the young winds fed it with silver dew,
And it opened its fan-like leaves to the light,
And closed them beneath the kisses of night."



Ucapan terima kasih sebanyak mungkin kepada kata2 semangat kawan kawan..aku amat amat hargai semuanya..ikhlas dari hati aku.








Sunday, 22 December 2013

Goodbye And My Wish For You








Kepada kawan kawan blog..seandainya ada salah silap aku selama berblogging ni..ada salah dalam memberi komen kat entry kawan2..aku minta maaf bebanyak eh..





Saturday, 21 December 2013

I'm Singing My Blues


Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Selamat berhujung minggu untuk semua..semoga sentiasa ceria,bahagia bersama sama insan tersayang..kat sini langit kelabu.macam hati aku jugak.huhu.aku tak tau berapa lama aku mampu meneruskan penulisan aku kat blog aku yang aku rasa cambest ni walaupun dengan cerita merapu rapu ni.hoho.aku memang suka tulis tulis walaupun aku tak berapa pandai bercerita..satu medium tuk meluahkan perasaan aku..aku rasakan..aku berharap aku mampu terus menulis di blog ni selama mana yang mungkin..



Gambar yang aku amik jugak semalam ni..

Berapa lama aku nak blues macam ni?aku pun tak tau..aku hanya mampu berharap masa akan tentukan.aku akan terus berusaha untuk segalanya..bukan untuk aku je,tapi untuk insan2 yang masih ada dalam hidup aku.untuk insan2 yang masih menghargai dan mengharapkan aku.



Smize to hide all my sorrow and pain..(eceh..)

Semoga aku terus bertabah untuk segalanya.andai semua ni sudah ketentuanNya..,aku redha terima segalanya..aku bukan sempurna.tu aku tau..(aku tau segalanya yang dia pikirkan tentang aku.dan dia tau kisah silam aku..mungkin sebab tu dia nak pergi dari idup aku..)


Motivasi diri sendiri.. :')

Walaupun hati ada kelabu,biru.dengar lagu ini..layan sesuka..sekali sekala..



Blue - big bang (english version)

The Winter's gone and the spring has come
We've withered away
Our hearts are torn from the yesterdays
I’m singing my blues
I'm used to the tears, the doubt and the fears that hold me oh
I’m singing my blues
I hope you can see
I’m loosing my grip on you oh oh 

We're looking up into the same old sky except that you and I 
Are further from the place we used to love
I am leaving you with just a word 
Yea It's selfish girl
But I have never been that good with words
Oh this could be the end of our dream
No one can help me
Maybe this is our final scence 
Watch the curtain closing drop down low
to bad now Ive got nothing to show

The moment I met you this I Know
I'd always Let my loving show
But I have lost my way into the blue
And when I close my eyes I pray we'll see it through

The Winter's gone and the spring has come
We've withered away
Our hearts are torn from the yesterdays
I’m singing my blues
I'm used to the tears, the doubt and the fears that hold me oh
I’m singing my blues
I hope you can see
I’m loosing my grip on you oh oh 

I wish that I could feel my cold heart
But We're so far apart, just like the ocean that's between our love
Your type of love is like a trauma 
When all is said and done
I’ll dry my tears and think of what we were 
My apathy is all Ive got for now
Nothing gonna hold me down 
I can’t take your complicated run around 
And I don't care if you ain’t there for me now
Cause I got a new sound 
People come and go like downtown

The moment I met you this I Know
I'd always Let my loving show
But I have lost my way into the blue
And when I close my eyes I pray we'll see it through

The Winter's gone and the spring has come
We've withered away
Our hearts are torn from the yesterdays
I’m singing my blues
I'm used to the tears, the doubt and the fears That hold me oh
I’m singing my blues
I hope you can see
I’m loosing my grip on you oh oh 

And when the night has come and were underneath the stars
Thinking what went wrong 
Falling asleep alone, but you always know
that even in my dreams I sing this song....

I’m singing my blues
I'm used to the tears, the doubt and the fears that hold me oh
I’m singing my blues
I hope you can see
I’m loosing my grip on you oh oh (x3)




# maafkan aku kalau aku dah bersedia untuk lupakan kamu...



Friday, 20 December 2013

Bunga Dan Quote




Assalammualaikum..selamat sejahtera..



Gambar yang aku ambil tadi jugak..aku edit dan letakkan quote.percubaan dari seorang jurugambar amatur yang berangan angan nak jadi jurugambar profesional..huhuhu..aku ambil gambar ni guna telefon samsung s galaxy advance..



Bunga bunga rumput yang aku kutip kat tepi rumah je ni..

Memang petang tadi aku duk bertinggung depan umah kakak aku je..semua pun aku ambil gambar..hoho.memang takde keje kan?ambil ambil gambar ni memang agak menenangkan..♥ it so much..



I hope you find
Whatever you've been lookin' for....







Daun Hijau Dan Quote




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Kat sini hujan..lebat sekejap je..lepastu dah berenti..bila hujan,aku rasa blur blur je.hoho..sebab tu tak bw blog kengkawan lagi..nanti aku round2 ya.dan tima kasih untuk kata kata semangat dan nasihat dari kawan kawan.aku akan sentiasa tabahkan hati aku ni.chaiyok2 untuk diri sendiri.

Aku snap2 gambar sebab bila aku tengok gambar yang aku rasa cecantik,gerenti aku sengih sorang2.walaupun aku terpaksa bertinggung bagai hanya untuk dapat sekeping gambar,aku sanggup.mungkin ni salah satu cara untuk aku lepaskan tekanan kut.huhu.


Gambar yang aku ambil kat depan rumah kakak aku ni..titis air atas daun dan quote yang aku edit kat tepi.aku hentam je.hee..hee


Kawan kawan pilih sendiri la,samada berwarna yang ok atau black white..aku letak 2,2 gambar untuk kawan kawan bandingkan..nanti bagitau la aku yang mana satu menjadi pilihan,dan kenapa..aku nak tau jugak.kita kan kawan kawan,jadi aku nak lebih mengenali kawan kawan aku..orite..


nanti aku upload lagi gambar dan quote bikin sendiri..




Lukisan:BUA(nurture the blues)




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Salam jumaat.have you ever had a nightmare so terrible that it woke up you?to be happy all the time is to dream,unaware of the delusions that called us to sleep.sadness wakes us up.we stop dreaming in order to take care  of ourselves.blue periods are given to us to learn from and grow spiritually..


Blues untuk aku(dilukis dengan bersemangat waja pada tahun 2003)

♥  the happiness/unhapiness cycle is natural as day following night.spring following winter,death following life,cycles create equilibrium.if there were no cycles,all would be absolutely still,immobile..a negotion of life....




You've been havin' real bad dreams, 
You used to lie so close to me, 






Thursday, 19 December 2013

Lavender Di Hatiku




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Ni aku letak gambar sugar cookies dengan lavender sebagai lukisan atasnya..hehe..aku main lukis je pun..janji ungu2 lavender la tu..aku tengah cari idea apa aku nak buat ni..walaupun otak agak tepu dengan semua permasalahan yang melanda.hati sentiasa bersabar dan redha..



Lavender di sugar cookiesku..


Rasa macam nak berlari lari kat padang yang dipenuhi lavender je ni..nyaman je kan..


"My friends keep tellin' me
That if you really love him
You've gotta set him free"








Hadiah Dan Cenderahati Dari Kawan Blogger




Assalammualaikum..selamat sejahtera


Kepada kawan kawan yang komen di entry jejaka kacak dan quote aku ucap tima kasih tau..sebab sudi komen.hehe..gambar tu aku lukis tuk ilangkan boring..ciri jejaka idaman satu ketika dulu..dulu je la..haha..sekarang aku lebih kepada realiti..haha..mesti cari yang baik hati dulu..rupa letak dibawah sekali ciri idaman tu..kan?kan??saja aku kongsikan lukisan denagn kengkawan supaya dapat la tau pandangan kawan2 terhadap lukisan aku.boleh je komen apa.aku terima.boleh jugak berkongsi minat bagi kengkawan yang ada sama hobi dengan aku ni.sebab aku suka dengan lukisan dan mengaler.

Ni aku baru balik dari umah mak dan ambil semua surat surat yang sampai kat sana..surat yang diterima semua dari kawan blogger..terharu..hehe..bukam senang nak dapat surat pos ni..hehe..bukan macam dulu dah kan..


Dapat cenderahati korea dari shadira ada poskad dan keychain tepon korea..aku teruja..hehe..sebab nak pegi korea sendiri tak tau la bila..hoho..tima kasih shad.. ^_^


Bookmark dari kak kathy untuk pengomen kat diari resipi.tima kasih kak kathy..akan aku simpan dalam buku bacaan aku. ^_^


Yang ni adiah fridge magnet sebab join giveaway dari dedeq..yang ni dapat dari ain(blog aku ain kau siapa) aku nak lekat kat peti ais..tima kasih ain ^_^

Tentu aku gembira dapat semua2 ni dari kengkawan tadi..rasa macam best je..haha..maklumla aku ni jarang dapat hadiah..sebab takde sapa sudi bagi kat aku..jadi ku amat berterima kasih kat kengkawan yang sudi bagi adiah2 ni..aku suka..dan kepada kengkawan yang rerasa nak bagi adiah kat aku tu,aku alu alukan dengan penuh hati yang terbuka dan gembira.mintak je alamat kat aku tau..jangan malu malu.hahaha..




Wednesday, 18 December 2013

WW Lukisan : Jejaka Kacak Dan Quote



Assalammualaikum..selamat sejahtera..



Tak boleh tulis banyak banyak kan..hehe..tajuk pun main letak je.hoho



Jejaka kacakku dengan quote..ngeh..ngeh..



Lukisan yang aku lukis menggambarkan ciri ciri jejaka idaman aku..tapi..satu ketika dulu je la.hehe..aku mau jejaka macam ni..rambut pacak pacak.hehe..sekarang saya mau t.o.p.big bang hoho

^_^






Sugar Cookies Untuk Tatapan Sally..Hehe..



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku tak boleh nak tido lagi..sebab belum mengantuk..huhu..tadi nak post entry gambar gambar sugar cookies aku pun tak sempat..wuu..ralik sangat bersembang tadi dengn kakak dan anak2 sedara aku..huhu.jadi ini dia,aku letak satu lagi gambar sugar cookies aku..ni khas untuk tatapan + sally samsaiman..hehe..




Serabut hasil contengan nya..haha.sampai pukui 3.30 pagi semalam kut aku bersengkang mata melukis atas royal icing ni..hehe


Sally ada request buat biskut doremon..nanti aku akan usahakan untuk sally eh..tak pernah buat jugak tu.hehe.kalau dah menjadi nanti,akan aku letak dalam entry..untuk gambar gambar sugar cookies yang aku buat tu.nanti aku letakkan lagi eh..piz.hehe.




Tuesday, 17 December 2013

Tulip Di Biskutku



Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Aku jalan jalan blog kengkawan slow slow lagi..huhu..maaf2..semalam aku sibuk buat cupcake dengan sugar cookies lagi..hee..dan kat sini memang mendung aje..jadi mood aku agak slow jugak..dan pergerakkan tu memang lembab.

kepada kawan kawan yang bertanya dalam entry semalam tentang kupu kupu malam tu..ya..gambar kupu kupu tu aku amik dalam satu malam je.waktu aku berenti pegi tandas kat r n r ladang bikam.memang banyak kupu kupu kat situ.aku amik gambar memang dekat memandangkan kamera tepon aku takde zoom.kupu kupu tu tak lari pulak.hehe..aku pun tak berani pegang kupu kupu.aku geli dengan kaki dia bila kena tangan aku..huhu.tapi aku memang sangat suka mengambil gambar flora dan fauna.. ^_^


Teaser sikit eh..hehe..karang aku buh gambar bebanyak eh..

Aku bw blog kengkawan yang sudi tinggalkan komen kat entry2 aku dulu..tima kasih tau.. ^_^




Monday, 16 December 2013

Kupu Kupu Malam




Assalammualaikum..selamat sejahtera..



Kat sini mendung je..membuatkan aku rasa agak mengantuk..tadi pun bangun awal tuk packing adiah kengkawan..dan dah suruh hero aku poskan.jadi..tunggu eh kepada pemenang2 aku hari tu..aku tak buat2 baking2 lagi sebab sibuk sikit 2,3 hari ni..untuk mengadakan jugak entry..aku letak gambar kupu kupu malam yang ambil gambarnya kat perhentian rehat dan rawat ladang bikam..



Cantik kan..warna hijau tu..


Belang macam rimau..


Kupu kupu ni melekat kat cermin kat singki.aku amik gambar ni dengan bersemangat.semua orang tengok muka aku pelik.huhu


Kupu kupu dot2


Cantik kan..


Kupu kupu warna oren..jenuh aku nak amik gambar dia


Black and white kupu kupu..pun cantik kat punggung dia tu..menda tu bergerak gerak..berpusing macam stigma bunga..


Kupu kupu hijau jugak..tapi kecik..


Aku ambil gambar2 ni sampai tertonggeng kat tandas.semua orang tengok aku pelik pelik..tapi aku buat muka tak bersalah je..huhu..aku menghargai keindahan fauna ni okk....seronok sangat..tak pernah tengok kupu kupu macam macam warna camni..jadi aku agak teruja sikit.hehe..

Aku suka lagu kupu kupu kertas..hee.nanti aku bw eh..bz la sejak balik ipoh ni..heee..









Sunday, 15 December 2013

Pemenang GA Yang Belum Bagi Detail





Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Maaf aku belum berkesempatan mengunjungi blog kengkawan..nanti pelan pelan aku bw ya..in shaa Allah..untuk hadiah peserta ga aku yang berlangsung haritu,masih ada beberapa pemenang yang belum bagi detail kat aku..aku harap dapatlah kiranya bagi secepat mungkin kat aku eh..



Lebih dari separuh hadiah yang dah aku siapkan.cuma tunggu nak hantar je..

Nama pemenang yang belum bagi detail


1- repackagedmemories.blogspot.com

2 - schomells.blogspot.com

3 - nurul (nananimijiko.blogspot.com)

4 - mira (thesunshinegirl.blogspot.com)

5 - kak zila (memetlenggeng.blogspot.com)

6- norvanida (norvanida.blogspot.com)

7 - fatinnabilazulhilmi.blogspot.com

8 - lynathegojes.blogspot.com

9 - norvanida.blogspot.com


Pemenang dibawah.sila add facebook aefa ya

1 - anne-nurain.blogspot.com

2 - ouhmagic.blogspot.com



Boleh bagi detail melalui msg,wechat,watapps atau add aku kat fb..

^_^





Saturday, 14 December 2013

For The Last Time..




Assalammualaikum..selamat sejahtera...



Tima kasih kepada kengkawan yang mendoakan aku di entry yang lepas...aku hargai komen2 kengkawan..walaupun kita kawan sekadar dialam maya..tapi cukup buat aku terharu...


Aku berharap biarlah ni kali terakhir entry aku tentang kecewa,sedih dan terluka....aku amat berharap..aku akan tabah mengharungi hari hari mendatang.mungkin lepas ni aku akan lebih terbuka untuk menceritakan tentang diri aku..in shaa Allah..dan kepada kengkawan yang masih sudi bertandang ke sini..terima kasih aku ucapkan..walaupun blog aku ni kekadang penulisannya buat aku sendiri pun pening..hihu






Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Caramu memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada

Jauh di dalam sanubari ku
Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku,’kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka

Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta

Takkan pernah ada penggantimu
Yang mem pertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua

Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2013/02/lirik-lagu-masih-aku-cinta-shila-amzah.html#ixzz2nOKeESmv

Walau apapun terjadi..aku tetap hargai apa yang pernah dia buat dan korbankan untuk aku selama ni..dan aku takkan pernah benci dia..semoga dia dapat menjalani kehidupan yang akan lebih bahagia dimasa akan datang.ikhlas dari hati aku..percayalah.. :')

P/S: maaf entry aku agak berjiwang..sekali sekala je ni..huuu..aku harap2 lepas ni takkan ada entry jiwang2 dah..ok..aku ni memang sentimental orangnya..huhuhu...






Friday, 13 December 2013

Wordless,Speechless..




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Maaf aku tak bw blog kengkawan..aku nak bertolak ke ipoh untuk selesaikan permasalahan aku..moga aku dapat cari kepastian untuk semuanya..moga aku terus tabah hadapi segalanya..


- larilah sejauh mana kau ingin pergi,aku tak kan kejar kau lagi-



@yna




Lukisan : Blues Untuk Aku



Assalammualaikum..selamat sejahtera..

Salam jumaat buat semua..semoga sentiasa dirahmati..sebab aku takdenya baking baking lagi,jadi aku tak tau nak ceta pasal apa..ya..aku memang sorang yang tak banyak idea.idea buntu banyak.wuuu..jadi untuk memastikan blog aku sentiasa ada entry.aku letak gambar lukisan yang aku lukis ni..banyak yang kena perbaiki lagi..kena praktis lagi lukis2,kaler2..


- Lives and loves..someone always gets hurt in it-


Peminat setia blues untuk aku satu ketika dulu..sangat suka dengan hasil karya aie..jadi aku lukiskan lukisan asal yang kecik jadi besar jugak..nak tampal kat dinding bilik..nampak blues sikit..blues banyak sebenarnya..

(Sedikit permasalaan yang membuatkan otak aku menjadi agak tepu...)






Thursday, 12 December 2013

Lukisan : In The Rain With You




Assalammualaikum..selamat sejahtera..


Harini takde aktiviti..aku main jutaria je dengan kekanak ribena.haha..aku bolot semua duit..ngeh..ngeh..kepada pemenang ga aku,jangan lupa bagi detail kat aku eh..ni gambar lukisan aku yang paling aku suka..aku rasa comey sangat..^_^


"I want to stand in the rain with you forever bebeh..hehe"

Gambar yang cuma aku lukis besar dari lukisan asalnya..ni saiz kertas lukisan.dan lagu untuk gambar ni..felling2 hujan...hujan dihatiku...hehe..

(Aku copy je lirik lagu ni..hehe)


"Can You Stand the Rain" BOYZ 2 MEN

On a perfect day
I know that I can count on you
When that's not possible
Tell me, can you weather the storm
Cause I need somebody who will stand by me
Through the good times and bad times
She will always, always be right there

[Chorus: ]
Sunny days, everybody loves them
Tell me
Can you stand the rain
Storms will come
This we know for sure
Can you stand the rain

Your love unconditional
I'm not asking this of you
Girl, to make it last
I'll do whatever needs to be done
Cause I need somebody who will stand by me
When it's tough she won't run
She will always, be right there for me

[Chorus:]
Sunny days, everybody loves them
Tell me
Can you stand the rain? (Can you stand it?)
Storms will come
(I know I know all the days won't be perfect, but darling can you stand it?)
This we know for sure
Can you stand the rain (Can you stand the rain?)

Can you stand the rain? [x4]
No pressure, no pressure from me baby
Cause I want you
And I need you
And I love you
Will you be there for me?

Come on baby, let's go get wet.

Can you stand the rain? (Can you stand the rain?)
This we know for sure

Can you stand the rain? (Will you be there girl?)
This we know for sure

Can you stand the rain? (Storms will come)
This we know for sure

Can you stand the rain? (the rain, rain, rain...girl)

Can you stand the rain? (It's kinda cold, but I know I know I'll be right there)

Can you stand the rain?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...